Lisa Reedijk

Mijn naam is Lisa Reedijk, ik ben 21 jaar en ik zit in mijn 3e jaar van de studie Finance & Control aan de Hogeschool Rotterdam.

De meeste tijd van mijn leven gaat op aan mijn studie. Ik vind studeren namelijk erg leuk en ik ben er dan ook erg serieus mee bezig. Daarnaast besteed ik doordeweeks veel tijd aan mijn familie en Netflix. In het weekend ben ik altijd op de korfbal te vinden of breng ik tijd met mijn vrienden door.

Naast mijn vrije tijd heb ik een passie voor reizen. Ik heb al veel bijzondere plekken in de wereld mogen ontdekken, zoals Amerika en Nieuw-Zeeland. Maar er zijn nog veel meer plekken die ik zou willen bezoeken. Eén van mijn dromen is om in het buitenland mijn Minor te mogen doen. De eerste stappen om deze droom waar te maken, heb ik inmiddels ondernomen.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet direct wist bij welk bedrijf ik mijn 3e jaars stage wilde gaan lopen. Wel zocht ik een bedrijf waar ik een breed takenpakket zou hebben en waar sprake is van een gezellige bedrijfscultuur. Beide punten komen zeker samen bij STONE. Vanaf mijn kennismakingsgesprek had ik direct een goed gevoel en was ik enthousiast over een mogelijke stage. Een type bedrijf als STONE past bij mij, hier was ik naar opzoek!

Ik denk te weten dat ik bij STONE een gezellig en leerzame tijd tegemoet ga waar ik mijzelf verder kan ontwikkelen. Ik ben dan ook heel erg blij met de kans die STONE mij geboden heeft om als stagiair de Financiële afdeling te komen versterken. Ik heb er erg veel zin in!

Terug naar het medewerker overzicht