Lester Spaan

Al op mijn 1e werkdag in de arbeidsbemiddeling wist ik dat dit een match was. Drie belangrijke aspecten, sociaal, inhoudelijk en financieel, zijn een dagelijks terugkerende routine van de werkzaamheden. Dat zijn voor mij belangrijke factoren om met een goed gevoel aan de slag te gaan.

Na een ruime periode met veel plezier te hebben gewerkt voor een W&S-bureau kwam de opportunity van STONE voorbij. Van het werven & selecteren van personeel voor verschillende opdrachtgevers, mag ik nu, samen met collega’s Luuk & Dennis bouwen aan STONE Technology!

Een ontzettend leuke uitdaging die ik met vertrouwen ben aangegaan. Mede omdat de kernwaarden van STONE in mijn DNA zitten. Voor mij is het vooral fijn om dingen SAMEN te kunnen doen, hier NUCHTER mee om te gaan, met een ONDERNEMENDE kijk op de processen.  Deze kernwaarden sluiten naadloos bij mij aan. De energie en toewijding die ik mee breng zijn vergelijkbaar met de passie van de grondleggers van STONE. Dit gaat hoe dan ook een succes worden!

Ook in mijn dagelijkse leven doe ik dingen graag SAMEN met mijn mooie gezin, familie, collega’s en vrienden. TOEGANKELIJK zit in mijn wijze van netwerken en openstaan voor verandering. Ondernemend is wie ik ben en wat ik bij STONE kom doen; ik kom een label opbouwen. Nuchter iets aanpakken houdt je scherp en bij de les. EIGEN(wijs) zijn maakt ons allen uniek en hierdoor lekker afwisselend. Ik kan dan ook niet wachten om mijn Stone-tje bij te kunnen dragen aan dit verhaal.

Buiten werk vind ik het heerlijk om te genieten van mijn gezin, sinds eind februari ben ik vader van een prachtige dochter, Lexie. Hier probeer ik dan ook genoeg tijd voor over te houden naast mijn drukke baan.  Daarnaast voetbal ik in een vriendenteam, al is dit meer gezelligheid dan fanatiek sporten😉.

Terug naar het medewerker overzicht