Leander Verkaik

Passie voor cijfers. Al sinds de basisschool vind ik het heerlijk om met cijfers te werken en wat dan helemaal een pluspunt is: Ik ben er ook nog eens goed in!

Na de twijfels om te kiezen voor het leraarschap of een baan in de economie gaf de diversiteit in de economie de doorslag. Ik ben namelijk graag met verschillende dingen bezig. Vandaar ook mijn keuze voor de opleiding bedrijfseconomie.

Bij mijn vorige werkgever ben ik uiteindelijk in aanraking gekomen met de control werkzaamheden. Helaas, door privé omstandigheden, ben ik er even tussenuit geweest. Tot ik, via Ellen, zag dat STONE een assistent controller zocht. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen en hoe tof dat ik mag meedenken en bouwen aan de interne financiële processen.

STONE heb ik in een hele korte tijd leren kennen als een organisatie die gedreven is, ambitieuze doelen heeft, waar de medewerkers elkaar als vrienden behandelen en na het harde werken (wat uiteraard niet meer dan normaal is) plezier maakt met elkaar. Dit alles maakt dat ik het super vind om van deze club deel uit te mogen maken!

Terug naar het medewerker overzicht