Kevin Jumelet

“Niet Lullen maar Poetsen”. Als trotse Rotterdammer neem ik dat gevoel altijd met me mee, eerst als student en nu ook als professional.

Begin 2018 ben ik bij STONE begonnen als afstudeer stagiair. Mijn afstudeeronderzoek richtte zich op het wervingsproces van STONE; waar liggen knelpunten en wat kan geoptimaliseerd worden. Eind juni heb ik mijn HBO-opleiding Marketing met een positief resultaat afgesloten. Aansluitend heeft STONE mij de mogelijkheid geboden om in dienst te treden. Gedurende mijn afstudeerperiode sprak de Rotterdamse mentaliteit van STONE mij al erg aan. Daarnaast heb ik STONE leren kennen als een betrokken bedrijf, dat samenwerking hoog in het vaandel heeft staan. De keuze voor STONE heb ik dan ook met volle overtuiging gemaakt.

“Waarom moeilijk doen, als het samen kan!” 

Samenwerken is ook van groot belang bij mijn passie voetbal, ik beoefen de sport al sinds dat ik 4 ben en op dit moment ben ik actief bij de amateurtak van Sparta Rotterdam. Hier staan de begrippen hard werken, samenwerken en resultaat centraal. Mijn andere passies zijn fitnessen en lekker eten, een moeilijke combinatie al zeg ik het zelf.

Wil je weten hoe ik mijn dag indeel? Dat kan via de volgende link: De dag van … Kevin

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht