Kerim Albudak

Het draait allemaal om mensen en groei!

Inmiddels heb ik 12 jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling. Ik houd het zolang vol omdat arbeidsbemiddeling het mooiste is dat er bestaat. Net die ene baan of opdracht vinden waarin het plezier in werk wordt vergroot en je kan helpen met groeien. Dat is waar het allemaal om draait. Om mensen en verbinden.

Tot op de dag van vandaag ben ik zelf actief bezig met persoonlijke groei om het beste uit mijzelf en uit mijn omgeving te halen en weet ik hoe waardevol dat is. Ik heb vele bedrijven mogen helpen met de zoektocht naar de beste professionals. Als leidinggevende heb ik professionals mogen coachen en trainen. Deze ervaring neem ik mee om de klanten van STONE nog beter te adviseren op het gebied van inzet van professionals.

Daarnaast ben ik sociaal betrokken als vrijwilliger en coach ik jongeren uit achterstandswijken. Ook daarin ben ik overtuigd dat we allemaal soms hulp nodig hebben om te groeien. En vooral die jongeren.

Ben je na het lezen van dit stukje benieuwd hoe ik jou persoonlijk kan helpen. Ik kom graag persoonlijk kennis maken om te onderzoeken hoe ik mee kan helpen jullie organisatie doelstellingen te realiseren en daarnaast kan werken aan die van mij.

Mooie dag!

Terug naar het medewerker overzicht