Jordy Bouwer
Mijn naam is Jordy Bouwer en ik ben 22 jaar. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de opleiding Business Studies op Hogeschool Inholland.

De afgelopen jaren heb ik veel werkervaring opgedaan in het Bank & Verzekeringswezen. Tijdens deze periode heb ik ervaren dat mijn interesses meer op Marketing-vlak liggen dan bij Bank -en verzekeringszaken. Dit kan ik nu in de praktijk gaan ervaren bij STONE.

Aansluitend aan mijn stageperiode bij STONE mag ik nu een aantal dagen per week deel uitmaken van het marketingteam. Tijdens mijn stage bleek al snel dat STONE een bedrijf is dat zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak goed bij mij past. De hands-on mentaliteit en de wil om hoe dan ook het beste resultaat te bereiken herken ik in mijzelf. Ook het Rotterdamse karakter, direct en open, past goed bij mij.

Het is mooi dat ik mij nu naast mijn studie nog verder kan ontwikkelen op marketinggebied en verder ga waar ik mee gestart ben bij STONE; ondersteuning bieden bij diverse martketingactiviteiten op bijv. Social Media gebied, ons partnership met Excelsior en onze eigen STONE events.

Naast mijn studie en werkzaamheden bij STONE sport ik graag. Ik fitness regelmatig en volg verschillende voetbalcompetities op de voet. Zelf heb ik een punt gezet achter mijn niet zo heel indrukwekkende voetbalcarrière tot een ieders genoegen.

Wil je weten hoe ik mijn dag indeel? Dat kan via de volgende link: De dag van … Jordy

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht