Jolanda Slagmolen

Na mijn opleiding HEAO-bedrijfseconomie ben ik in 1984 gaan werken bij het Ministerie van Financiën in Den Haag. Daar heb ik bijna tien jaar met veel plezier gewerkt bij de Directie Accountancy Rijksoverheid. In de tussentijd heb ik mijn tussen-diploma Accountancy bij het NIVRA behaald.

Toen er kinderen kwamen, 2 zoons, heb ik er voor gekozen om thuis te blijven om volop aandacht aan mijn gezin te geven. Naast de zorg voor mijn gezin heb ik vele jaren vrijwilligerswerk gedaan. Op de diverse scholen van mijn kinderen ben ik actief geweest, als leeshulp en in de oudercommissie. Ook heb ik een meisje met Down-syndroom begeleid met leren lezen en rekenen. Daarnaast heb ik vele jaren in het zwembad doorgebracht, als vrijwilligster bij de Nieuwerkerkse zwemvereniging (lid van de zwemcommissie, zwemofficial en trainster).

Na mijn pauze op de arbeidsmarkt ben ik ongeveer zeven jaar geleden als administratief assistent aan de slag gegaan bij Steven Parc. Na de overname van Steven Parc door STAR Group een half jaar later, ben ik, zoals een collega het zo mooi kon zeggen, ‘met de inboedel meegegaan naar Moerdijk’. Daar heb ik heel veel geleerd op administratief gebied, en ben ik uiteindelijk terecht gekomen in de rol van senior medewerker. Begin 2019 heeft STAR de administratie geautomatiseerd, wat voor mij daar  einde loopbaan betekende.

Toen Alfons Pietersen mij polste voor interesse in een functie bij hen op kantoor was ik blij verrast. Het werk sprak mij aan en na een gesprek op kantoor werd ik alleen maar enthousiaster. STONE is een jong bedrijf, waar hard wordt gewerkt maar waar gezelligheid niet wordt vergeten. In mijn nieuwe functie zal ik veel afwisseling hebben, en samen moeten werken met alle delen van het bedrijf. Leuk en uitdagend!

Kortom, het lijkt me geweldig om mee te werken met de groei en bloei van dit mooie bedrijf!

Terug naar het medewerker overzicht