Jeroen Gielens

Na mijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit ben ik begonnen met werken. Na zowel ervaringen binnen de financiële sector als binnen de non-profit sector te hebben opgedaan ben ik uiteindelijk bij YER, in de werving en selectie, terecht gekomen. Een mooie combinatie van inhoud, netwerk en commercie.

Door hard werken en een duidelijke focus kwam mijn carrière bij YER in een stroomversnelling terecht. Dit resulteerde uiteindelijk in de functie van Commercieel Directeur en partner bij YER. Ik heb daar aan de wieg en de daadwerkelijke realisatie gestaan van een succesvolle transformatie van een klassiek werving en selectie bedrijf naar een detacheringsorganisatie.

Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden bij STONE, een bedrijf waar ondernemen hoog in het vaandel staat. Ik werk daar samen met een ervaren groep professionals en voormalige collega’s aan de tweede fase in de groei. Als Account Director ben ik verantwoordelijk voor het opzetten van het detacheringsbedrijf.

Klanten omschrijven mij als een gedreven, ambitieus persoon die heel goed de belangen van “ons” weet te behartigen. Iemand die altijd gaat voor het maximaal haalbare maar wel in het belang van beide partijen en uiteindelijk een duurzame relatie weet te realiseren.

Ik ben sportief aangelegd. Zit graag op de fiets en ga gemakkelijk op kop. En een marathon heb ik ooit binnen drie uur afgelegd. Uitgangspunt is niet de winst. Gewoon meedoen en jezelf uitdagen vind ik ook heerlijk en de weg naar zo’n prestatie vind ik minstens zo belangrijk. En dat is toch vaak ook een weg die je samen met anderen aflegt.

Dat samen doen en vooruit komen is natuurlijk niet alleen waar het voor mij in de sport en het werkende leven om draait. Als vader van een gezin met drie jonge kinderen sta ik dagelijks ook voor de nodige uitdagingen. Het is een druk, prachtig en ondernemend gezin waar ik met mijn vrouw ontzettend veel plezier aan beleef. Afgelopen periode heb ik dan ook gebruikt om mooie reizen met mijn gezin te kunnen ondernemen.

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht