Hessel Hoppenbrouwers

Ik ben een ondernemer in hart en nieren. Dat zit er al van jongs af aan in. Zo had ik als jochie van 15 een crew die onder mijn supervisie klusjes als grasmaaien, autowassen etc in de buurt deed. De afgelopen 4 jaar ben ik actief geweest in de IT en de bemiddeling. Dus toen STONE op mijn pad kwam bleek dat een match ´made in heaven´.

Bij STONE ben ik medeverantwoordelijk voor de detacheringsrollen binnen de ICT. Dit is voor mij bekend terrein. Maar de dynamiek van de nieuwe omgeving ontketenen een flinke lading energie, kracht en positiviteit die ik graag wil inbrengen in het team.

Ik ervaar voor het eerst een perfecte balans van mogelijkheden als ondernemer binnen een organisatie. STONE heb ik leren kennen als een innovatief bedrijf met een open cultuur en een aansprekende visie. Samen sterker, samen naar de top, maar wel genoeg ruimte voor eigen initiatieven en groeiperspectief. Om zo een verbeterde versie van jezelf te worden.

Na werktijd hou ik van een goede portie sport en drink ik graag een gezellige borrel in het Rotterdamse uitgaansleven. Als geboren Rotterdammer ken ik dan ook de leukste plekjes. Ben je benieuwd waar die allemaal zijn? Neem dan contact met mij op!

Focus: IT

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht