Organisatie

STONE is specialist in het bemiddelen van interim professionals in de bedrijfsvoering van organisaties. Finance, HR en ICT zijn core business. Precies de segmenten waar de komende jaren enorme veranderingen zullen gaan plaatsvinden. Oude functies verdwijnen, nieuwe verschijnen. In die transitie ondersteunen wij onze opdrachtgevers. Gespecialiseerd en gepassioneerd. De onderneming staat er goed voor. Wij zijn hard maar bestendig gegroeid. Met dank aan een duidelijke visie op de toekomst en het ondernemerschap van onze medewerkers. In die visie staat niet alleen klanttevredenheid centraal maar ook onze eigen medewerkers en hun motivatie om van ons bedrijf een succes te maken. STONE is “ons” bedrijf. De ambitie is stevig en realistisch tegelijk. Naast het ZZP-bedrijf, STONE Business Associates, zullen wij extra dienstverlening aan onze klanten gaan aanbieden door het detacheren van Professionals. Dat doen wij al maar het is nu tijd om dat als aparte propositie en met focus aan onze opdrachtgevers aan te bieden. Ook hier is de ambitie stevig. Over drie jaar werken er 150 professionals via ons detacheringsbedrijf, STONE Interim Professionals. Wij beginnen op Finance Operations waar STONE traditioneel al een stevige marktpositie heeft. Later zal dat worden uitgebreid met ICT- en HR-specialisten. Dat doen wij onderscheidend met een sterk merk. Dat doen wij professioneel georganiseerd en sterk gepositioneerd. Dat doen wij met uitmuntende dienstverlening gericht op het beste resultaat. Dat doen wij met kennis van zaken en gevoel voor avontuur. Dat doen wij met veel, heel veel gevoel voor humor en bijzondere collega’s. Dat doen wij vooral “Samen”, “Toegankelijk”, “Ondernemend”, “Nuchter” en op een heel “Eigen” wijze. Laten dat nu net de STONE kernwaarden zijn.

Functie

Je werkt vanuit je eigen kracht en versterkt hiermee het team om zo samen te bouwen aan ons succes. Je kiest bewust voor het recruitmentvak en onze branche. Je bent vooruitstrevend en neemt verantwoordelijkheid voor jouw deel van het grote plan. Verder vinden we het volgende ook belangrijk:

  • Je brengt jouw expertise en werklust in;
  • De relatie met kandidaten (misschien wel onze belangrijkste opdrachtgevers) staat voorop. Verbetert continue de dienstverlening richting ons netwerk;
  • Je adviseert en regisseert verwachtingen zowel intern als extern;
  • Doordat jij weet wat onze opdrachtgevers belangrijk vinden en omdat je tevens een goed en persoonlijk gesprek hebt met de kandidaten, maak jij de juiste match (schuiven met cv’s is geen optie);
  • Je bent scherp, actiegericht, realistisch maar ook ondernemend;
  • In de samenwerking met je collega’s, ook op sales en marketing ben je op constructieve wijze kritisch, stuur je bij, voor het beste resultaat. Je helpt en ontzorgt waar nodig;
  • De markt kent jou en jij kent de markt. Kandidaten voelen zich welkom op ons kantoor of tijdens een lunch.
  • Met de marketing collega’s bouw je aan een ijzersterke branding van STONE, zowel offline als online. Recruitment is Marketing en jij bouwt creatief mee aan de verbetering van onze zichtbaarheid.
  • Nee is geen optie, alles is te vinden. Je bent een echte pitbull en stopt pas als je de allerbeste kandidaat uit de markt is gevonden.
  • Je houdt van hard werken, maar ook van avontuur, want zo werken we bij STONE. Successen en tegenvallers (de leermomenten) vieren we met elkaar. Tussen de bedrijven door, aan onze eigen bar of als wij met elkaar op reis zijn.

Functie eisen

Vanzelfsprekend heb je meerjarige werkervaring en een bewezen (commercieel) succesvol trackrecord in recruitment, bij voorkeur aan de bureauzijde. Jouw eigen talent en passie voor het recruitment vak zijn leidend. Je kent je doelgroepen en weet letterlijk en figuurlijk wat deze mensen ‘beweegt’. Vooral in de Techniek maar als je zeer ervaren bent op het gebied van Finance en/of ICT dan komen wij ook graag met jou in contact. Je weet wat het is om meters te maken. Jouw eigen talent, netwerk en passie voor het vak zijn daarbij leidend. Dit is wat jij wilt doen en waarin je werkend gelukkig wilt zijn. Je hebt een goed gevoel voor avontuur en samenwerking. Je komt het bij STONE niet “proberen”. Wij gaan een commitment met elkaar aan voor 5-10 jaar en willen met jou bouwen aan onze droom om een bepalende speler in onze markt te zijn.

Aanbod

Een grote uitdaging en top collega’s, kleurrijk, met een eigen verhaal. Gedreven, vakkundig en met een scherp randje. Die van elkaar willen leren, met het hart op de juiste plaats. Die elkaar belangeloos verder helpen en geen strijd hebben over omzet of klanten. Die weten hoe je een “future-proof” bedrijf bouwt. Iedereen is even belangrijk. Een nagelnieuw, ruim, professioneel en inspirerend kantoor wordt in maart 2019 in Rotterdam betrokken en later dit jaar ook in Eindhoven. STONE is een sterk merk dat nog steeds aan kracht wint, modern wordt gepositioneerd en waar je mee voor de dag kunt komen. Een strakke organisatie die jou optimaal faciliteert maar ook een organisatie waar je nog over mag meedenken. Een goed salaris waarin bovengemiddelde prestaties uitstekend worden beloond. Vakantiedagen hebben wij afgeschaft. Kortom, je mag werken vanuit eigen kracht en passie aan succes, geluk en een “eigen” bedrijf in een inspirerende omgeving. Wie wil dat nou niet?

Verhuis jij met ons mee?

Begin maart verhuizen wij naar onze eigen STONE villa. Deze staat eveneens op het Rivium in Capelle a/d IJssel. Ik kan je verzekeren… dit wil je niet missen!  Heb jij ook het STONE DNA en wil je onderdeel zijn van onze familie? Pak dan de telefoon om kennis te maken met Peter Caljé.

 

 

 

 

 

Jeroen Gielens

Jeroen Gielens

Kijk ook even naar Werken bij STONE

Bel  06-460 964 48 (ook ’s avonds bereikbaar)

Mail j.gielens@stone-ba.nl

 

 

Terug naar het medewerker overzicht