Emily Kühne

De afgelopen jaren heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt, maar ik heb me nog nooit zo welkom gevoeld als bij STONE.

Vorig jaar ben ik begonnen aan mijn huidige opleiding Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam. Ik heb de eerste twee jaar in het eerste jaar afgerond en zit nu in mijn derde jaar. Met veel plezier ben ik begin september begonnen aan mijn stage bij STONE. Ik zal de komende maanden werkzaam zijn op de afdeling marketing en zal daarnaast met Mees Goethart een event rond de uitreiking van de LEF-prijs organiseren. Deze prijs is powered by STONE en zal plaatsvinden in maart 2020. Hij wordt uitgereikt aan een MVO bedrijf in de regio Rotterdam.

Toen de mogelijkheid zich aanbood om een stage bij STONE te gaan lopen was ik gelijk enthousiast. STONE is een toegankelijk bedrijf met veel aandacht voor haar personeel en een lekker Rotterdamse mentaliteit. Niet lullen, maar poetsen past dan ook geheel bij mij. Met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen ben ik altijd in voor een gezellige tijd, maar ik kan ook hard werken waar nodig. Ik wil graag meer ervaring opdoen in het bedrijfsleven, waar STONE de ideale plek voor is.

Naast mijn werkzaamheden voor STONE ben ik momenteel secretaris en penningmeester van de studievereniging van mijn opleiding, waar ik met veel plezier mee bezig ben. Ook houd ik veel van sporten en ben ik veel te vinden in de sportschool, waar ik geregeld veel van mijn collega’s van STONE tegenkom. Mijn levensmotto is heel simpel, maar wel belangrijk:

‘Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen’.

Er is genoeg narigheid in de wereld en we moeten er zelf maar een feestje van maken.

Ik ben dus iemand die met veel enthousiasme aan mijn werk gaat en heb dan ook veel zin in de komende maanden!

Terug naar het medewerker overzicht