Ellen Joppe-Bakelaar
Als ik mijzelf in het kort moet omschrijven zijn de eerste woorden die in mij opkomen: spontaan, actief en positief. Ik ben graag met veel verschillende projecten tegelijk bezig, 24 uur per dag zijn er eigenlijk te weinig voor mij.

Bij STONE houd ik mijzelf voornamelijk bezig met recruitment, het vinden en matchen van de juiste kandidaat. De snelheid die hierbij vaak nodig is ervaar ik als positief, ik presteer juist beter onder druk. Ik bijt mij het liefst vast in de moeilijk vindbare profielen, en geef niet op tot dat ik de perfecte kandidaat heb gevonden. Mijn focusgebieden zijn HR (HR officers/adviseurs) en Finance (accounting/controlling).

Persoonlijk contact en aandacht voor kandidaten is erg belangrijk voor mij. Ik leer graag de persoon “achter het cv” kennen om zo een match te kunnen maken op inhoud èn persoonlijkheid.

Naast recruitment werkzaamheden houd ik mij ook bezig met de interne administratieve processen, zoals contractbeheer en urenregistratie. Het is voor mij een uitdaging om de processen actief te (blijven) verbeteren, mede door het slim en efficiënt gebruiken van ons CRM systeem.

Werken bij STONE geeft mij de kans om mij op verschillende gebieden te ontwikkelen en als persoon te groeien. Het gevoel van thuiskomen ervaar ik hier elke dag en ik hoop dat alle bezoekers zich ook zeker zo welkom voelen hier op kantoor!

Wil je weten hoe ik mijn dag indeel? Dat kan via de volgende link: De dag van … Ellen

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht