Edwin Ibrisimovic
Als vierjarige maakte mijn vroege rekentalent mijn vader trots. Tijdens mijn studie Wiskunde aan de TU Delft wist ik echter al dat mijn toekomst niet in de richting zou liggen. Stom toeval deed mij veertien jaar geleden in mijn huidige vak belanden. Inmiddels kan ik mij als veertiger niet voorstellen dat een andere job mij ooit meer zal boeien dan het inzetten van hoogopgeleide interim kandidaten

Het is boeiend om lastige vraagstukken in de bedrijfsvoering (Finance, HR en ICT) bij opdrachtgevers te doorgronden. Het opbouwen van een relatie en het winnen van vertrouwen is daarbij essentieel. Uiteindelijk doe je geen zaken met bedrijven maar met mensen. B2B en B2C bestaan niet meer in een alsmaar transparanter wordende markt; het is H2H geworden.

In deze sterk competitieve markt geeft het me een enorme kick als het gelukt is om met “mijn kandidaat” de opdracht te verzilveren. “Edwin regelt het”, zegt men over mij. Ik doe dit op basis van een gelijkwaardige relatie met zowel opdrachtgevers als kandidaten. It takes three to tango. Mijn meerwaarde ligt in het volledig ontzorgen van opdrachtgevers en kandidaten, met de kunst om kwaliteit en snelheid met elkaar te verenigen. Het mooie is dat na al die jaren je netwerk alsmaar sterker wordt. De Assistent Controller die ik in 2002 heb ingezet, huurt anno 2016 in zijn functie als Financieel Directeur bij mij een interim Manager Accounting in.

Na in mijn loopbaan zowel individueel als manager met mijn team de nodige “prijzen ”te hebben gewonnen, is sinds 2013 mijn langgekoesterde wens bewaarheid; het ondernemerschap. De ambitie met STONE is om tot de allerbesten in de interim-markt gerekend te worden. We zijn best aardig op weg. We doen zaken op persoonlijke, transparante en professionele wijze. Door simpelweg afspraken na te komen, te denken in mogelijkheden, door kennis en energie met andere te delen en vooral door dicht bij onszelf te blijven!

Vakgebied: Finance / HR

Edwin in Beeld
#STONE klaar voor het nieuwe seizoen
#Voorbereidingen Townhall juni 2020
#STONE tijdens Corona
#De dag van … Edwin

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht