Duy Doan

De wereldwijde Covid-19 pandemie maakt het een zeer bijzondere tijd om een nieuw hoofdstuk in mijn carrière te starten. Is er een moment geweest dat ik heb getwijfeld? Ja, echter waren de zaken ook al beklonken. Heeft de twijfel lang geduurd? Nee! Waarom? STONE, transparantie en communicatie dat is namelijk een 100% match!

8 jaar+, werving & selectie, detachering, accountmanagement, finance & risk, financiële en publieke sector zijn even wat kernwoorden die mijn ervaring samenvatten. De afgelopen 2 jaar heb ik wel gemerkt dat finance en een middelgrote organisatie veel beter bij mij past.

Wil je mij beter leren kennen, dan is persoonlijk contact natuurlijk essentieel. Zo ga ik namelijk ook het liefst om met professionals. Wat je kan, dat wordt al snel duidelijk. Wie je bent daarover moeten wij in gesprek. Welke voorwaarden zijn er nodig om jou optimaal te laten functioneren en dan heb ik het over zowel zakelijke als privé omstandigheden.

Wie is Duy dan en hoe spreek je dat in hemelsnaam uit? Over de uitspraak zal ik nooit moeilijk doen, maar fonetisch is het ongeveer [Juj]. Ben van origine namelijk Vietnamees en door een Limburgs accent dat af en toe te bespeuren valt, kan dat natuurlijk nooit goed gaan. Mijn persoonlijke passie is dansen en dan met name kizomba / urban kiz waar ik dan ook stad en land voor af reis(de). Als je nu toch aan het googlen bent, google dan ook even wat een taxi-danser is. Dat ben ik namelijk ook.

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht