Dennis Mutsaers

Na het afronden van mijn studie Horeca/Ondernemen/Management ben ik na een aantal jaren werken in de horecabranche aan het twijfelen gegaan of het horecaleventje mij wel de uitdaging zou geven die ik ambieerde. Na een tijdje wikken en wegen, waarbij ik wel wist dat ik zowel het menselijke aspect als het commerciële aspect in mijn werk belangrijk vond, ben ik via-via overgestapt naar de wereld van de arbeidsbemiddeling. En dat is één van mijn beste keuzes geweest merk ik aan het vele werkplezier wat ik de afgelopen jaren heb gehad.

Bij Unique heb ik mijn eerste ervaring in de arbeidsbemiddeling opgedaan; eerst een jaar bij Tesla als Inhouse Consultant met daarbij vooral een focus op recruitment en retentie, daarna als Sales Consultant op de MKB-vestiging in Tilburg. In deze laatste rol kwam het accent meer op de commercie te liggen en vervulde ik een 360° graden rol waarbij ik verantwoordelijk was voor zowel het contact met de klant als kandidaat.

Na 2,5 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en deze vond ik bij STONE Technology. Het informele, de no-nonsense cultuur en de visie van de organisatie spraken mij gelijk aan en na meerdere gesprekken te hebben gevoerd kon ik niet wachten om te starten. Mijn goede gevoel bij STONE werd gelijk bevestigd door de warme ontvangst bij mijn start! Binnen STONE Technology ga ik als Business Consultant in een 360 graden rol het label verder mee uitbouwen.

In mijn vrije tijd voetbal en fitness ik graag, ben ik regelmatig met mijn hond en vriendin in de duinen of bossen te vinden en ben ik als echte Brabander ook altijd in voor een gezellige borrel met vrienden of familie!

Vakgebied: Technology

Terug naar het medewerker overzicht