Dennis Klijn

Na het afronden van mijn studie lichamelijke opvoeding aan de sporthogeschool heb ik het over een andere boeg gegooid. Via Manpower ben ik in aanraking gekomen met de arbeidsbemiddeling en ik kan je vertellen dat bevalt uitstekend!

Deze carrière switch was nodig omdat ik na het behalen van mijn diploma gehinderd werd door blessures. Ik wilde graag aan de slag in een branche waar het menselijk en relationele aspect een belangrijk onderdeel zijn van het werk. Daarom sprak de arbeidsbemiddeling mij meteen aan. Bij Manpower heb ik mijn ervaring opgedaan in de functie als account consultant. Daarbij lag de focus vooral op sales voor zowel uitzend als werving en selectie. Vanuit een 360° graden perspectief was ik verantwoordelijk voor zowel het contact met de klant als kandidaat.

Na 2,5 jaar ben ik toe aan een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden bij STONE. Een bedrijf dat durft te ondernemen met een heerlijke no-nonsense cultuur. Samen ondernemen en zelf het verschil kunnen maken. Als consultant voor regio Eindhoven sta ik daarom te trappelen om ook mijn STONE-tje bij te dragen aan de groei van deze organisatie.

Buiten het werk zijn sport en ontspanning een belangrijk onderdeel van mijn leven. Er is niets lekkerder dan na een drukke werkdag even je hoofd leeg te maken in de sportschool of op een sportveld. Dit combineer ik natuurlijk wel graag met bourgondische gezelligheid in de weekenden.

Vakgebied: Technology

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht