Dene Damen-Sørensen
Inmiddels ben ik ruim 10 jaar werkzaam binnen de arbeidsbemiddeling, waarbij ik mij specifiek gericht heb op de bemiddeling van Interim Managers. Na al deze jaren kan ik nog steeds super blij worden van een succesvolle bemiddeling, want wat is er nu mooier dan de klant te helpen met de oplossing van een probleem én de interim manager te helpen aan een mooie en uitdagende opdracht!

Daarnaast haal ik voldoening uit mijn werk als de opdrachtgever mijn advies (o.a. t.a.v. het wervingsbeleid) opvolgt en er al snel concreet resultaat wordt geboekt doordat de Interim manager de opdracht succesvol uitvoert. Nog mooier is het natuurlijk als een opdrachtgever bij de volgende Interim aanvraag weer bij je terugkomt!

Na werkzaam te zijn geweest voor een aantal grote spelers binnen de arbeidsbemiddeling, zoals Brunel en YER, zet ik mijn carrière voort bij STONE. Een mooi en professioneel bedrijf, gericht op groei en ondernemerschap en met voldoende ambitie. Kernwaarden die goed bij mijn karakter passen!

Ik streef naar een betrokken en open manier van samenwerken, een no nonsense houding en persoonlijke aandacht waarbij gemaakte afspraken worden opgevolgd. Hiermee hoop ik de komende jaren wederom het verschil te kunnen maken voor opdrachtgever en Interim manager.

Naast passie voor mijn werk heb ik natuurlijk ook nog passie voor andere zaken! Ik hou erg van reizen en vind het leuk om nieuwe plekken te ontdekken. Parijs is mijn favoriete stad en ook ga ik graag naar Spanje. Een mooi land met een goed klimaat en heerlijk eten. Dat brengt mij bij mijn laatste passie, lekker eten! De Spaanse, Franse en Italiaanse keuken zijn mijn favoriet.

Vakgebied: Finance / HR

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht