Deïanaira Rosa

“Om ergens te komen moet je eerst besluiten niet te blijven waar je nu bent.”

Mijn naam is Deïanaira Rosa en ik studeer Finance & Control op de hogeschool Rotterdam. Ik zit in mijn 3e jaar en dit betekent dat ik voor 5 maanden stage mag lopen. Dit is de allereerste keer dat ik stage mag lopen. Natuurlijk was ik heel zenuwachtig maar ik was ook enthousiast!

Voordat ik aan mijn opleiding begon, had ik geen flauw idee wat ik wilde doen of wat ik wilde worden. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de opleiding Finance & Control. Het is een brede financiële opleiding waardoor ik veel kanten op kan. Gedurende de opleiding krijg ik de mogelijkheid om te ontdekken wat mij wel/niet aanligt.

Ik kon natuurlijk niet wachten om echt een keer aan de slag te gaan in een bedrijf. Dit is een hele nieuwe ervaring voor mij. Ik vond altijd dat je pas weet wat je wel of niet wilt, tot je het hebt gedaan. Nu heb ik de kans om erachter te komen wat ik nou écht leuk vindt en hierdoor kom ik ook meer over mezelf te weten. STONE leek mij een geweldige, juiste start. Bij STONE loop ik mee op de financiële afdeling. Ik vind het ontzettend leuk en leerzaam. Ik ontdekte al snel dat ik nog veel moet leren en dat STONE mij hierbij kan helpen.

Ik ben een doorzetter en als ik een doel heb doe ik er alles aan om dit te bereiken! Mijn doel is om werkervaring op te doen, mijn kennis te verbreden en om persoonlijk te ontwikkelen/groeien.

Verder probeer ik te fitnessen wanneer ik kan en de rest van de tijd besteed ik dit graag met mijn 1-jarige hondje.

Terug naar het medewerker overzicht