David Mulder

Met trots kan ik delen dat ik per 1 september 2020 onderdeel ben van de STONE-familie! Na het afronden van mijn studie Sportmarketing & Management (Commerciële Economie met een specialisatie op het gebied van sport), ben ik in 2016 direct na mijn afstudeerstage in dienst getreden bij het marketingteam van voetbalclub Excelsior Rotterdam. Na ruim 4,5 jaar werkzaam te zijn geweest in de professionele voetbalwereld, had ik het gevoel toe te zijn aan een volgende stap in mijn carrière. Deze heb ik bij STONE gevonden.

Al voor mijn ‘transfer’ naar STONE was ik bekend met het bedrijf: STONE is namelijk al enkele jaren een bekend gezicht binnen Excelsior Rotterdam. Vanuit die hoedanigheid heb ik dan ook meermaals contact gehad en (prettig) samengewerkt met enkele werknemers. Er waren voor mij altijd twee woorden waar ik aan dacht wanneer ik aan STONE moest denken: energie en passie. Twee termen die mij op het lijf geschreven zijn en altijd centraal staan bij alles wat ik doe. Toen de kans zich voordeed om in gesprek te gaan over een eventueel dienstverband, bestond er voor mij geen twijfel.

Vanaf 1 september zal ik mij dan ook primair bezig gaan houden met content creatie en eventorganisatie voor STONE. Een nieuwe stap in een voor mij nog redelijk onbekende branche, maar: wie niet waagt, wie niet wint. Door middel van onder andere een fikse dosis Rotterdamse mentaliteit (hard werken maar beide benen altijd op de grond) hoop ik mijn ‘steentje’ bij te dragen aan de verdere groei en ontwikkeling van dit mooie bedrijf.

Bekijk mijn introductie bij STONE

https://youtu.be/netr9pLPNtM

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht