David Jansen

Sinds 2000 is de wereld van Recruitment mijn domein. In de afgelopen 18 jaar heb ik de vakgebieden ICT en Finance door en door leren kennen. 

In de diverse rollen die ik heb gehad was ik o.a. verantwoordelijk voor het managen van diverse (externe) recruitment projecten, het coachen en ontwikkelen van recruitment teams en medewerkers, aanbestedingstrajecten en het beheren van mantelovereenkomsten. Strategisch meedenken met een organisatie, een vertaalslag maken naar de praktijk en mensen verbinden is de oplossing die ik kan bieden. Het leveren van kennis, kunde en mensen is mij op het lijf geschreven. Opdrachtgevers en kandidaten typeren mij als open, eerlijk, direct, energiek, resultaatgericht en (organisatie) sensitief. Altijd meedenkend en onafhankelijk van het eigen belang een advies gevend.

Ik heb gekozen voor STONE vanwege de heerlijke no-nonsense mentaliteit van aanpakken en doorpakken en ben blij om mij de komende periode te kunnen richten op het verder uitbreiden van de IT-praktijk. Samen met mijn IT collega’s gaan we ervoor zorgen dat STONE ook in deze discipline herkend en erkend wordt als een uitstekende en betrouwbare partner. Mijn focus is IT lijn-/project-/programma-/change managers en senior consultants op het gebied van ERP, Compliance, Security & Architectuur.

Ontspannen doe ik door te sporten. Padel, mountainbiken, hardlopen, skiën en nog veel meer. Daag me uit en ik doe met je mee! Ook langs de lijn ben ik in het weekend te vinden bij de voetbal- en hockeyvelden. Reizen en het ontdekken van nieuwe culturen zit ook in het bloed en naast 2 x per jaar skiën in Oostenrijk of Italië is de zomervakantie ook het moment voor actie en activiteiten.

Herken jij jezelf in deze wijze van werken?  Daag me uit om samen wat voor elkaar te betekenen. De koffie staat klaar maar ik kom ook graag langs!

Focus: IT

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht