Danique Bakker

Mijn naam is Danique Bakker, 20 jaar oud en ik studeer Finance & Control aan de Hogeschool Rotterdam. Na afloop van mijn 3e jaars stage, vorig jaar, ben ik bij STONE blijven werken. Vanaf heden zal ik dit nu echter gaan combineren met mijn afstudeerstage. In praktijk betekent dit dat ik één dag werkzaam ben op de financiële afdeling en de overige dagen mijn afstudeerstage bij STONE zal uitvoeren.

Na het afronden van mijn minor Risicomanagement & Gedrag is het tijd om te gaan afstuderen! Van februari tot en met juni zal ik mijn afstudeerstage lopen bij STONE. Mijn scriptie zal gaan over de interne controle, hierbij zal ik kijken naar diverse processen en een analyse maken van de risico’s en het opstellen van beheersmaatregelen. Ik zal op zoek gaan naar verbeteringen in de bedrijfsprocessen, waardoor STONE nog efficiënter te werk kan gaan.

“Wie niet waagt, wie niet wint”

Mijn levensmotto! Als ik een nieuwe uitdaging aan ga dan denk ik altijd: “nee heb je, ja kan je krijgen”. Voor mijn afstudeerstage kwam ik al snel in contact met STONE, tijdens het gesprek was ik direct overtuigd dat ik hier een leuke en leerzame scriptie zou kunnen schrijven. Daarnaast heb ik voor STONE gekozen omdat het een warm bedrijf is met veel aandacht voor hun personeel. Er heerst een informele bedrijfssfeer is en iedereen staat open voor vragen, dat spreekt mij enorm aan.

Naast mijn stage bij STONE werk ik als teamleider bij Albert Heijn, hier ben ik vooral in de weekenden te vinden. In mijn vrije tijd ga ik naar de sportschool en vind ik het erg leuk om leuke dingen te doen met mijn vriendinnen. Ik heb erg veel zin in de komende maanden en ik hoop een succes te maken van mijn stage bij STONE!

Terug naar het medewerker overzicht