Danique Bakker

Ik ben Danique Bakker, 19 jaar oud en ik studeer Finance & Control aan de Hogeschool Rotterdam. Momenteel zit ik in het derde jaar van mijn opleiding en ben ik in september begonnen met mijn stage bij STONE op de financiële afdeling. Ik heb voor STONE gekozen, omdat het een warm bedrijf is met veel aandacht voor hun personeel. Ook vind ik het prettig dat er een informele bedrijfssfeer is, iedereen staat open voor vragen. Ik zal 6 maanden meelopen bij STONE en verschillende opdrachten uitvoeren.

Voor mijn opleiding moet ik een audit maken, deze zal ik uitvoeren op basis van hard- en soft Controls. Soft Controls zijn beheersinstrumenten die invloed hebben op bijvoorbeeld normen en waarden van medewerkers. Hard Controls zijn processen en procedures binnen een organisatie.  Deze audit ga ik uitvoeren bij STONE, hierbij ga ik opzoek naar verbeteringen in de bedrijfsprocessen, waardoor STONE nog efficiënter te werk kan gaan.

Doelen die ik wil behalen tijdens deze stage zijn:

  • De link leggen tussen kennis en praktijk
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Verbreden van mijn kennis op gebied van Finance

“Wie niet waagt, wie niet wint”

Mijn levensmotto! Als ik een nieuwe uitdaging aan ga dan denk ik altijd: “nee heb je, ja kan je krijgen”. Toen ik op gesprek moest met STONE dacht ik er precies zo over, eenmaal in het gesprek was ik gelijk overtuigd dat ik hier een leuke en leerzame tijd zal gaan beleven. Als een uitdaging niet lukt en ik weet dat ik er alles voor gedaan heb, dan zoek ik verder naar een andere manier om mijn doel te bereiken. 

Naast mijn stage bij STONE werk ik als teamleider bij Albert Heijn, hier ben ik vooral in de weekenden te vinden. In mijn vrije tijd ga ik naar de sportschool en vind ik het erg leuk om leuke dingen te doen met mijn vriend of vriendinnen! Ik heb erg veel zin in de komende maanden en ik hoop een succes te maken van mijn stage bij STONE!

Terug naar het medewerker overzicht