Daniëlle Noteboom
Work hard, play hard, is mij op het lijf geschreven. Ik hou van hard werken, maar altijd met veel plezier, humor en empathie voor mijn omgeving.

Inmiddels ben ik al ruim 15 jaar actief in het HR werkveld. In die jaren heb ik diverse functies gehad, maar heb ik mij vooral ontwikkeld als (corporate) Recruiter en HR adviseur. De persoon achter het cv leren kennen; ambities, valkuilen en drijfveren verkennen; met die kennis de juiste match te maken. Altijd met de vraag, de cultuur en de doelstellingen van een bedrijf/vacature in gedachten. Dat is supermooi om te doen. Door mijn werk heb ik veel bedrijven, culturen, branches, functies en bovenal mensen leren kennen. En vooral dat laatste is waar mijn hart ligt. Niets is zo leuk om de kracht van iemand naar boven te halen en deze op de juiste manier in te zetten.

Ik weet hoe het is om een interim opdracht te vervullen, aangezien ik dat zelf ook een aantal maal heb gedaan. Ik weet echter ook hoe het is om als opdrachtgever een interim-opdracht uit te zetten door mijn ervaring als corporate recruiter. Dat maakt dat ik het vooral belangrijk vind om de verbinding te zoeken tussen beide partijen. Duidelijke verwachtingen scheppen, eerlijk en open communiceren.

Bij STONE kom ik in een omgeving terecht van echte ondernemers, met hart en passie voor het werk. Een bedrijf waarin men oprecht interesse heeft, hard werkt maar zeker de fun-factor niet uit het oog verliest. Een bedrijf dat dus heel goed bij mij past.

Naast mijn werk ben ik bij voorkeur op reis, aan het eten of op stap met mijn gezin, familie en vrienden.

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht