Claudia Schalkwijk

Inmiddels ben ik meer dan 20 jaar werkzaam in de arbeidsbemiddeling waarin ik verschillende teams en kantoren heb opgezet, voornamelijk binnen het vakgebied Finance .

Ik heb ervaring opgedaan bij de grote speler Randstad en bij specialistische bureaus. Wat ik vooral heb gemerkt is dat mijn hart extra klopt bij organisaties waar ondernemerschap centraal staat. Dat is ook de reden dat ik mij heb aangesloten bij STONE.

STONE laat je mee ondernemen, geeft je de gelegenheid om te groeien, eigen te zijn en steunt de STONE’rs in het maken van mooie stappen. Ik heb al veel financials mogen begeleiden in hun carrière en door mijn focus de laatste jaren op HR te leggen heb ik mooie ontwikkeltrajecten vorm kunnen geven. Graag deel ik mijn kennis, ervaring en netwerk hierin.

Hoe mooi is het dat ik mee mag helpen in het laten groeien van de STONE familie met STOWN´ers! Als STOWN´er ´own´ jij je eigen carrière door in verschillende keukens te kijken en gebruik te maken van een coach en de ontwikkelmogelijkheden die STONE jou biedt. Verder vind je plezier in je werk erg belangrijk.

Wil jij je toekomstbestendig ontwikkelen op het snijvlak van Finance en IT? Ik help je graag in jouw ontwikkeling.

Samen | Toegankelijk | Ondernemend | Nuchter | Eigen

Terug naar het medewerker overzicht