Caroline Pietersen
Na het afronden van mijn HBO Communicatie in Utrecht ben ik als documen-talist, ‘what’s in a name’ met mijn professionele carrière begonnen. Heel wat jaartjes later werk ik mee aan de ambitie van STONE: uitgroeien tot één van de bepalende bedrijven in de Interim-markt.

De afgelopen jaren hebben we de identiteit van STONE bepaald en beleefd.  Dat gebeurde niet alleen op maandag t/m vrijdag van 9 tot 5. Nee, daarvoor zijn we met elkaar het water op gegaan in Zeeland, hebben we aan touwen gehangen in de Ardennen en hadden een work break-out op Ibiza.

Het is nog steeds heerlijk om onderdeel van dit team te zijn en samen met gemotiveerde collega’s te werken bij een bedrijf dat recht door zee is. We creëren geen verwachtingen die we niet kunnen waarmaken en zijn oprecht in onze doelen; succesvolle professionals en meer dan tevreden klanten!

Naast de pet van Marketing & Communications Manager draag ik buiten kantoortijden nog een aantal petten: Hoofd Logistiek, Manager Food & Beverages en Gezinsmanager. Op vakantie vind je mij met mijn neus in een boek of lekker struinend over marktjes.

Wil je weten hoe ik mijn dag indeel? Dat kan via de volgende link: De dag van … Caroline

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht