Carl Stolk

Na het afronden van mijn opleiding Junior Accountmanagement heb ik besloten om er nog 4 jaar HBO achteraan te plakken. Het was al vrij snel duidelijk dat het een studie moest zijn waarin het menselijke aspect en de commercie gecombineerd werden. De keuze viel dan ook op de opleiding Commerciële Economie aan het Avans in Breda.

Na het afronden van deze studie ben ik mijzelf gaan oriënteren op een eerste werkgever. Uiteindelijk viel de keuze op een functie als consultant bij destijds technische detacheerder KP&T en inmiddels Voort. In deze rol kwam ik zowel met de klant als de kandidaat in contact. Nu, inmiddels 3 jaar verder, kan ik terugkijken op zeer leerzame en ook zeker succesvolle jaren, waarin we met team Industrie en vestiging Breda mooie resultaten hebben geboekt. Na 3 jaar met veel plezier hier te hebben gewerkt was het voor mij tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

STONE it iss!! Na meerdere positieve gesprekken te hebben gevoerd werd mijn gevoel keer op keer bevestigd. Ik wilde werken bij een bedrijf waar de mens centraal staat en waar hard werken en resultaten boeken gecombineerd worden met plezier maken en successen samen vieren. De kans om deel uit te maken van team Best en daar mee te bouwen aan STONE Technology kon ik niet laten schieten.

In mijn vrije tijd ben ik erg fanatiek bezig met sporten. Ik probeer dagelijks een uurtje of anderhalf in de fitness aan de slag te zijn en voetbal daarnaast graag. Al is voetballen de afgelopen tijd meer revalideren geweest, vanwege een knieblessure. Vrienden en gezelligheid staan overigens wel op 1 dus een hapje en een drankje in het weekend mag zeker niet ontbreken!

Vakgebied: Technology

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht