Als rasechte labradoodle heb ik een bescheiden maar niet onbelangrijke rol op het kantoor van Stone. Ik investeer in relaties op de lange termijn en daar gooi ik mijn hele gewicht (10kg) en mooie kop voor in de strijd. Geen mogelijkheid laat ik onbenut om vanuit mijn eigen drive en talent contacten te leggen en te bestendigen. Dat past heel goed bij mij maar ook bij deze organisatie. Dienstbaarheid en aanstekelijk enthousiasme gaan heel goed samen.

Mijn vaste werkdagen zijn donderdag en vrijdag. Ik maak er een goede gewoonte van wat afleiding te bieden aan alle medewerkers van STONE. Er wordt namelijk best wel hard gewerkt maar voor het gooien van een bal is er altijd gelegenheid. Ze doen echt hun best hier voor mij. Op het eind van de werkdag kan je mij echt naar huis dragen en heb ik alle hoeken van het kantoor wel gezien. Welbeschouwd zijn het dus hele aardige mensen hier met veel aandacht voor elkaar en ook voor mij.

Ik heb overigens wel een wat gespannen relatie met de servicemonteur van de lift op ons kantoor. Die ziet er wat guur uit en komt af en toe zo plots binnenvallen dat ik er echt wat van moet zeggen. Ik heb mij voorgenomen om mij meer communicatiestijlen eigen te maken en zo een brug te slaan tussen zijn schrik en mijn waakzaamheid. Daar heeft mijn baasje ook op aangedrongen. En met 3 jaar ben ik nog niet te oud om te leren.

In mijn vrije tijd jaag ik gepassioneerd op katten en poezen, mits ze wel hard weglopen. Gek genoeg heb ik, anders dan een aantal van mijn directe collega’s, niet zo veel met goed en langdurig eten. Daarin verschil ik wel echt van mijn collega’s. Dat is overigens wel de grote kracht van dit team. Wij lijken, letterlijk en figuurlijk, totaal niet op elkaar en zijn juist daarin toch een eenheid.

Woef! Wil je weten hoe ik mijn dag indeel? Dat kan via de volgende link: De dag van … Bo

Terug naar het medewerker overzicht