Bewar Kasim

Vanuit mijn eerste klantencontact, in de horeca, heb ik geleerd om mijzelf zowel professioneel als toegankelijk op te stellen. Het persoonlijke aspect in zakelijke relaties heeft gedurende mijn hele carrière voorop gestaan. Dit komt ook terug in de keuzes die ik privé maak. Zo doe ik een teamsport in plaats van een individuele sport en doe ik vrijwilligerswerk voor diverse stichtingen.

P.P. staat in mijn woordenboek niet voor per persoon, maar voor Professional en Persoonlijk. De kernwaarden van STONE sluiten daar naadloos bij aan. Een logische keus dus!

Samen wij helpen elkaar | Toegankelijk wij willen jou kennen | Ondernemend wij zetten die extra stapNuchter wij blijven onszelfEigen wij maken het verschil

In mijn tijd bij een financiële instelling heeft het werkveld IT mijn interesse gewekt. Daarom ben ik na werkzaam te zijn geweest in een financiële en corporate omgeving, een nieuwe uitdaging aan gegaan. Deze leidde mij naar een W&S bureau met de focus op Business & IT. Daar heb ik mijn professionele drive gevonden, werken in de arbeidsbemiddeling!

Nu is STONE op mijn pad gekomen. Een organisatie waar ik kan werken in het speelveld van ICT, Finance en HR. Mooier kan het niet! Vandaar dat ik nu een STONE’r genoemd mag worden. Ik heb mijn juiste uitdaging gevonden. Human & Tech is een hele mooie en dynamische omgeving. Een omgeving die je volgens de bovengenoemde kernwaarden moet aanvliegen om successen te boeken. Dat is op mijn lijf geschreven!

Focus: IT

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht