Bernarda Ballak

“Durf te zijn, durf te dromen en durf te ontdekken” is mijn levensmotto!

Op negentienjarige leeftijd ben ik met deze gedachtes alleen uit Polen naar Nederland  vertrokken. Zo snel mogelijk heb ik mij allereerst de Nederlandse taal eigen gemaakt en daarna heb ik de HBO studie Personeel en Arbeid succesvol afgerond.

Daarna heb ik vele jaren werkervaring opgedaan in verschillende rollen van intercedente tot account manager. Ik heb gewerkt voor enkele grote internationale bedrijven. Mijn klanten waren accounts in Europa, waar ik regelmatig naar toe reisde. De diversiteit aan talen en culturen maakte mijn werk extra boeiend en leerzaam.

Het is mijn  passie te bouwen aan sterke langdurige relaties, mensen met elkaar te verbinden en targets te behalen. Ik ben een echt mensen-mens en ben altijd nieuwsgierig naar wat mensen drijft en motiveert.

Bij STONE tref ik exact de professionele sociale cultuur en de open, ‘no nonsens’ mentaliteit aan, die bij mij past. Ik vervul de rol van recruiter. Hierin kan ik mijn kennis van Human Resource, Sales en mijn persoonlijke drive voor een zo goed mogelijke match van alle betrokkenen perfect combineren.

In mijn vrije tijd geef ik wekelijks les als aerobics- en yoga instructrice. Mijn andere passie is reizen en dan met name naar mijn favoriete bestemmingen Los Angeles, Japan en Ierland. Verder word ik erg blij van muziek, design en lange wandelingen maken in de natuur.

Wil je weten hoe ik mijn dag indeel? Dat kan via de volgende link: De dag van … Bernarda

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht