Berend Boshouwers

Als Brabants jochie verhuisd naar de grote stad en nu aan de slag bij een écht Rotterdams bedrijf.

Als geboren Brabander ben ik in 2018 naar Rotterdam verhuisd voor mijn studie Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam. Naast mijn studie ben ik lid van een studentenbeleggingsvereniging (waar een groot deel van het rendement direct terug de vereniging in wordt gestopt…) en heb ik diverse bijbaantjes gehad in de financiële dienstverlening. Zo heb ik een tijdje meegewerkt in een team dat investeerde in startups en heb ik een half jaar stage gelopen bij Douwe Egberts als business controller, vandaar de liefde voor koffie en cijfertjes! Verder vind ik het erg fijn om te fitnessen en zit ik als echte Bourgondiër graag op het terras of in een restaurant.

Sinds begin augustus ben ik als afstudeer-stagiair met veel enthousiasme bij STONE aan de slag gegaan. Hier doe ik onderzoek naar het informatiemanagementproces en de mogelijkheden van Business Intelligence. Daarnaast werk ik aan de implementatie van Power BI.

STONE staat bij mij bekend als een organisatie waar de mensen centraal staan, en waar ze weten waar ze het over hebben. In een tijd waar de rol van data steeds belangrijker wordt zie ik het dan ook als een grote uitdaging om deze kennis binnen de organisatie verder te onderbouwen met waardevolle inzichten gebaseerd op data. STONE is een organisatie die vooroploopt in vernieuwing en met alle mogelijkheden die data en Business Intelligence vandaag de dag bieden liggen hier grote kansen.

Terug naar het medewerker overzicht