Ashwin Manna

Na enkele jaren binnen o.a. de telecom gewerkt te hebben als Account Manager heb ik ontdekt waar ik echt gelukkig van word. De mens, ontwikkeling, toekomstgericht en business development zijn voor mij de ingrediënten voor zakelijk plezier.

Met weinig kennis van de arbeidsbemiddeling ben ik begonnen bij Experis, het professional label van de ManpowerGroup. Na een jaar, en inmiddels kennis van de markt, kwam de kans voorbij om te werken voor een STONE, een organisatie met kernwaarden die erg goed aansluiten bij wie ik ben.

“SAMEN, ONDERNEMEND, NUCHTER en TOEGANKELIJK”

Mijn gezin speelt een grote rol in de keuzes die ik maak. Als trotse vader en echtgenoot hecht ik aan normen en waarden. Dan is het heel prettig dat je een organisatie treft die diezelfde (kern)waarden hoog heeft zitten, hoewel ik zeker niet EIGEN(wijs) ben.

Ontspannen en opladen doe ik door te genieten van mijn gezin en andere dierbaren. Verder ben ik altijd een fanatiek voetballer geweest. Momenteel geef ik voetbal training aan een super leuk en leergierig team en werk ik als vrijwilliger op de club.

Vakgebied: IT / Agile

Terug naar het medewerker overzicht