Mijn naam is Andy Hagen, ik ben 24 jaar en volg de opleiding Bedrijfseconomie op de Hogeschool Inholland te Rotterdam. Ik zit momenteel in mijn derde jaar en vanaf 3 september loop ik stage bij STONE.

Dit is mijn eerste stage-ervaring en ik sta dan ook enorm te trappelen om aan de slag te kunnen gaan bij STONE. Als stagiair bij STONE zal ik me voornamelijk bezighouden met de financiƫle administratie. Ik zie de meeloopstage als een uitdaging waarbij ik eindelijk mijn theoretische kennis op de proef kan stellen en praktijkervaring kan opdoen.

Ik zie in STONE een bedrijf waarin mensen de kans krijgen om zich verder te kunnen ontplooien. Het bedrijf heeft een Rotterdams mentaliteit waarbij hard werken en samenwerken de boventoon voeren. Als geboren Rotterdammer identificeer ik mijzelf hiermee, en wil dan ook graag een noemenswaardige bijdrage leveren aan STONE tijdens deze stageperiode.

Naast mijn studie ben ik werkzaam bij een inventarisatiebureau en doe ik aan sport. Ik ben een fan van vechtsporten en probeer dan ook mijn conditie op peil te houden door twee keer per week te boksen.

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht