STONE ondersteunt organisaties bij het invullen van tijdelijke vacatures (HBO/WO) en het uitvoeren van projecten op het gebied van Finance, IT, HR en Technology. In een wereld waarin de verandering het nieuwe normaal is verbinden wij expertise, mensen en organisaties om tot de beste resultaten te komen. Dat doen wij door het inzetten van zelfstandige interim managers en onze eigen STONE-professionals/ consultants.

Historie
STONE is niet zomaar een bedrijf. Een relatief jong bedrijf met een groot netwerk en een tomeloze ambitie. Opgericht in Rotterdam ten tijde van de crisis (2011) zijn wij er in geslaagd om ieder jaar met 30%-40% te groeien. Sinds 2019 ook actief vanuit het High-Tech hart van Nederland, Eindhoven. Het geheim? Wij doen het ondernemend en samen met onze opdrachtgevers en kandidaten.  Daarin zijn wij toegankelijk, nuchter en eigen. Helemaal onszelf dus! Wij hebben een mooie weg afgelegd met elkaar en met ons netwerk. Daarin is er veel goed gegaan maar natuurlijk zijn er ook fouten gemaakt. Daar hebben wij van geleerd en het heeft ons uiteindelijk ook altijd verder gebracht.

Ambitie
Onze doelstelling voor de komende jaren is duidelijk . Wij willen doorgroeien naar 400 opdrachten. Ruim 400 interim-projecten is niet alleen een mooi getal maar maakt ook dat wij echt impact  kunnen hebben voor ons netwerk. Op die manier kunnen wij onze opdrachtgevers optimaal, met zelfstandige interim managers en eigen professionals/consultants van dienst zijn. Daarom investeren wij ook nog steeds heel veel tijd in bestaande en nieuwe opdrachtgevers en het leren kennen van zelfstandige interim managers en professionals. Professionals (wij noemen ze STOWN’ers) die in dienst komen bij STONE om zich in een periode van 4-7 jaar persoonlijk en in hun expertise verder te ontwikkelen.

Samenwerken
Samenwerken met STONE, als opdrachtgever en als kandidaat, is nooit vrijblijvend wat ons betreft. De opdracht, de ontwikkeling van alle betrokkenen en het resultaat staan centraal. Wij zijn voor onze opdrachtgevers, kandidaten en eigen STONE-professionals hierin heel nadrukkelijk een partner. In alle opzichten, persoonlijk en zakelijk. We willen ook niet per se met iedereen samenwerken. Wij denken dat het belangrijk is om soms NEE te zeggen. Tegen een opdracht, tegen een relatie, tegen onszelf. Opdrachtgevers en kandidaten moeten er plezier aan beleven om met ons samen te werken, maar het omgekeerde geldt immers net zo goed. De lange-termijn relatie met onze opdrachtgevers, met onze kandidaten en met alle STONE-professionals staat op nummer 1.

Ben jij ook enthousiast geworden over STONE? Lees dan op onze Werken bij STONE site verder over de mogelijkheden om voor STONE te werken.

STONE Gewoon, beter