STONE is dé specialist in bedrijfsvoering. Wij bemiddelen interim professionals op Finance, HR en ICT. Traditioneel interim maatwerk in een eigentijdse jas. Professioneel en gedegen.  Met een herkenbare en ondernemende (Rotterdamse) signatuur.

Elkaar leren kennen

Klanttevredenheid, Kennis, Netwerk en Snelheid staan centraal in onze dienstverlening. Samen werken wij aan tevreden klanten. Dit komt naar voren in de manier waarop wij persoonlijk in relaties en kennis investeren. En in de mate waarin wij ons verantwoordelijk voelen. Wij helpen opdrachtgevers en professionals om iedere opdracht met succes uit te voeren. Dit begint bij elkaar echt leren kennen.

Extra stap

STONE denkt en handelt vanuit een visie op de gehele organisatie. Daardoor kunnen wij sneller en scherper bepalen waar de werkelijke behoefte van onze opdrachtgevers ligt. Dat geeft een extra dimensie aan het overtreffen van verwachtingen. Daar maken wij het verschil wanneer wij onze specialisten inzetten. Om dat te bereiken zetten wij graag die extra stap.

Helpen jou verder

STONE beschikt over uitgebreide expertise in: Oil & Gas, Chemie, Maritiem & Offshore, FMCG, Overheid, Banken & Verzekeraars, Zorg, Bouw & Infra, Handel, Industrie en Productie. Onze Partners en Associates beschikken over meer dan 120 jaar ervaring in de branche. Hierdoor hebben ze een krachtig netwerk binnen hun vakgebied dat hen uitstekend in staat stelt om op iedere vraag een passend antwoord te vinden. Dit stelt STONE in staat om jou verder te helpen.

STONE Gewoon, beter