Introductie

STONE is op zoek naar niet al te gewone nieuwe collega’s.

Ondernemend? Energiek? Behoefte aan vrijheid maar nooit helemaal vrijblijvend? Werken in een klein en hecht team? Wij staan met beide benen op de grond maar zijn toch een heel bijzonder bedrijf waar iedereen vanuit zijn eigen ondernemerschap, talenten en ambitie iedere dag een extra stap zet. Samen werken wij aan succes én geluk. STONE is niet zo maar een bedrijf. STONE is een manier van in het leven staan.

Organisatie

STONE is specialist in het bemiddelen van interim professionals in de bedrijfsvoering van organisaties. Finance, HR en ICT zijn core business. Precies de segmenten waar de komende jaren enorme veranderingen plaatsvinden. Oude functies verdwijnen, nieuwe verschijnen. In die transitie ondersteunen wij onze opdrachtgevers. Gespecialiseerd en gepassioneerd. De onderneming staat er goed voor. Wij zijn sinds 2013 hard gegroeid. Met dank aan een duidelijke visie op de toekomst en het ondernemerschap van de STONE’rs. In die visie staat niet alleen klanttevredenheid centraal maar ook het geluk van onze eigen medewerkers en hun motivatie om van ons bedrijf een succes te maken. STONE is “ons” bedrijf. De ambitie is stevig en realistisch tegelijk. Over 5 jaar werken er 250 interim professionals via STONE. Dat doen wij onderscheidend, professioneel en goed gepositioneerd. Dat doen wij met uitmuntende dienstverlening gericht op het beste resultaat. Dat doen wij met kennis van zaken en gevoel voor avontuur. Dat doen wij met veel, heel veel, gevoel voor humor en behoorlijk bijzondere collega’s. Dat doen wij vooral “Samen”, “Toegankelijk”, “Ondernemend”, “Nuchter” en op een heel “Eigen” wijze.

Functie

Het recruitment-team bestaat op dit moment uit 4 bevlogen en ondernemende STONE’rs met ieder hun eigen specialiteit in dit vakgebied (o.a. marketing, sourcing en specialisme in HR, Finance en/of ICT). Je werkt vanuit je eigen kracht en versterkt hiermee het team om zo samen te bouwen aan ons succes. Je kiest bewust voor het recruitmentvak en onze branche. Je bent vooruitstrevend en neemt verantwoordelijkheid voor jouw deel van het grote plan.Verder vinden we het volgende ook belangrijk:

  • Je brengt jouw expertise en werklust in;
  • De relatie met kandidaten (misschien wel onze belangrijkste opdrachtgevers) staat voorop;
  • Je adviseert en regisseert verwachtingen zowel intern als extern;
  • Doordat jij weet wat onze opdrachtgevers belangrijk vinden en omdat je tevens een goed en persoonlijk gesprek hebt met de kandidaten, maak jij de juiste match (schuiven met cv’s is geen optie);
  • Je bent scherp, actiegericht, realistisch maar ook ondernemend;In de samenwerking met je collega’s, ook op sales en marketing ben je op constructieve wijze kritisch, stuur je bij, voor het beste resultaat. Je helpt en ontzorgt waar nodig;
  • De markt kent jou en jij kent de markt. Kandidaten voelen zich welkom op ons kantoor of tijdens een lunch. Je bouwt aan je relaties tijdens bijvoorbeeld een wedstrijd bij onze club Excelsior Rotterdam;
  • Met de marketing collega’s bouw je aan een ijzersterke branding van STONE, zowel offline als online;
  • Je houdt van hard werken, maar ook van avontuur, want zo werken we bij STONE. Successen en tegenvallers (de leermomenten) vieren we met elkaar. Tussen de bedrijven door, aan onze eigen bar of als wij met elkaar op reis zijn.

Functie eisen

Vanzelfsprekend heb je meerjarige werkervaring en een bewezen (commercieel) succesvol trackrecord in recruitment. Jouw eigen talent en passie voor het recruitment vak zijn leidend. Je kent je doelgroepen en weet letterlijk en figuurlijk wat deze mensen ‘beweegt’. Dit is wat jij wilt doen en waarin je werkend gelukkig wilt zijn. Je hebt daarin een goed gevoel voor avontuur, samenwerking, hard werken en lol maken. Je komt het bij STONE niet “proberen”. Wij gaan een commitment met elkaar aan voor 5-10 jaar en willen samen met jou bouwen aan onze droom om een bepalende speler in de interim markt te zijn.

Aanbod

Top collega’s, kleurrijk, met een eigen verhaal. Gedreven, vakkundig en met een scherp randje. Die van elkaar willen leren, met het hart op de juiste plaats. Die elkaar belangeloos verder helpen en geen strijd hebben over omzet of klanten. Die weten hoe je een “future-proof” bedrijf bouwt. Iedereen is even belangrijk. Een nagelnieuw, ruim, professioneel en inspirerend kantoor. Een sterk merk dat nog steeds aan kracht wint, modern wordt gepositioneerd en waar je mee voor de dag kan komen. Een steeds strakke(re) organisatie die jou optimaal faciliteert. Vakantiedagen hebben wij afgeschaft. Kortom, werken vanuit eigen kracht en passie aan succes en geluk in een inspirerende omgeving.

Inlichtingen

Als jij naar aanleiding van dit profiel geïnspireerd raakt en buiten de lijntjes durft te kleuren, dan komen we graag met jou in contact. Zelf lopen we bij elkaar al meer dan 100 jaar mee in dit vak en wij weten uit ervaring hoe gevoelig een eventuele overstap van een top performer ligt. We verzekeren je dat het gesprek 100% vertrouwelijk zal verlopen, bij ons op kantoor of op een andere locatie als daar jouw voorkeur ligt. Natuurlijk kan dit buiten werktijd, informeel een hapje eten in jouw favoriete restaurant kan ook. Wij maken graag tijd voor je vrij. Nieuwsgierig naar ons? Wij zijn dat wel naar jou!

Bel met Daniëlle Noteboom, 06-45014480, of mail d.noteboom@stone-ba.nl

Terug naar het opdrachten overzicht