De week van Technology was een week vol ups en downs. Na 44 jaar wist Nederland in de vorm van Duncan Laurance het Songfestival te winnen, een geweldige prestatie! Begin van de week was het internationale HR-dag en daarom hebben wij onze collega Bernarda Ballak een dag in het zonnetje gezet. Onze jongens van OMHC C1 zijn zo goed als kampioen geworden in hun mooie STONE-tenue’s, alvast gefeliciteerd toppers!

STONE GOES SOUTH! De eerste pandjes zijn al bekeken en er is zelfs al een voorkeur. Het is dus een kwestie van tijd voor de eerste collega’s zich gaan vestigen in Eindhoven!

20 Juni is a Taste of Success en dit jaar staat het evenement in het teken van de Formule 1. Voor fans van de sport was het een week waar afscheid werd genomen van een legende. Niki Lauda is op 70-jarige leeftijd overleden. Met het overlijden van de formule 1 legende en het degraderen van “ons” Excelsior was het qua sport een zware week. Maar het is van belang om juist in mindere tijden de rug te rechten en te zorgen dat iedereen zich herpakt. “Samen sterk” is het motto van Excelsior en dat is dan ook precies wat zij nu moeten tonen. Wij hebben er vertrouwen in dat ze zo snel mogelijk weer op het hoogste niveau van Nederland zijn.

 

 

Terug naar het nieuws overzicht