Op donderdag 20 juni jl. vond de 5de editie van “a Taste of Success” plaats. Voor deze speciale editie was voormalig F1 coureur Robert Doornbos te gast bij ons in het Pompgebouw De Esch in Rotterdam om zijn verhaal te vertellen aan 150 klanten van STONE.

Robert Doornbos maakte met zijn auto een entree die je van een F1 coureur kan verwachten. Deze pole position stond hij de hele middag niet meer af.

Pitstop in 2 sec

De inside information over de koningsklasse van de autosport – het Formule 1 racen, de amusante beelden en de race simulatie maakte de middag tot een succes. De belangrijke boodschap van Robert Doornbos was dat je succes niet alleen behaalt, dit doe je met je gehele team. Een mooi voorbeeld was de pitstop die hij liet zien. Met 20 man in 2 seconden een vlekkeloze bandenwissel uitvoeren kan alleen als iedereen volledige dedicated zijn taak uitvoert en het teamresultaat voorop heeft staan.

Na zijn presentatie werd hij uitgedaagd om het op te nemen tegen zijn grootste fan, tevens onze collega, Patrick Baron. Deze uitdaging greep hij met beide handen aan. Met zweetdruppels op zijn voorhoofd won Robert op het nippertje… 😉

Voor wie het dichtst in de buurt kwam van de tijd van Robert Doornbos is er een mooie prijs, nl een bezoek aan het Formule 1 cafe bij Ziggo. De winnaar van deze prijs is Roy Rebers.

Robert Doorbos bij 'a Taste of Success" 

Foto’s gemaakt door Thijs Huizer
Video gemaakt door Robbe van der Miede

Bekijk de editie van “a Taste of Success” met Björn Kuipers terug.
Bekijk overige edities

Terug naar het nieuws overzicht