STONE PUBLIC is een feit!

Remco van Poelgeest: “Eind april schreef Peter Caljé zijn blog met als titel ‘Leef gevaarlijk maar pas op voor de tocht’. Het verhaal over het vertragend gevecht bracht mij weer terug naar mijn eigen tijd bij Defensie in Roosendaal. Daar heb ik verschillende wijze levenslessen gekregen die ik in de praktijk weinig nodig heb. Één van die lessen was: “als de vijand binnen schootsafstand is dan ben jij dat ook”.  In zo’n uitdagende situatie raak je al snel in gevecht. Of dat nu een aanvallend gevecht is of een vertragend gevecht. Een van de maten vroeg wanneer je kunt zeggen dat je in gevecht bent. De sergeant sprak toen de wijze woorden: “als je aan alles tekort hebt behalve vijanden dan ben je in gevecht”.

Gelukkig zitten we niet in een situatie waar we aan alles tekort hebben. Daarom kiezen we ervoor om volop in de aanval te gaan.”

‘Als je aan alles tekort hebt behalve vijanden dan ben je in gevecht’

Remco van Poelgeest en Wouter Berends (vlnr)

STONE is al meer dan 7 jaar jouw specialist voor de bemiddeling van interim professionals op het gebied van Finance, HR, ICT en Technology. Met de komst van onze nieuwe collega Wouter Berends, naast Remco van Poelgeest, vergroten we de slagkracht en onze dienstverlening. Hierdoor kunnen wij je nog completer van dienst zijn in een branche waarin verandering een constante is.

Remco heeft inmiddels ruim 15 jaar arbeidsbemiddeling ervaring op Finance, HR en Legal, waarvan de laatste 5 jaar bij STONE. Hij bundelt zijn krachten met Wouter, ruim 6 jaar werkzaam binnen de hoogwaardige arbeidsbemiddeling op het gebied van Legal, Management en Ruimte. Deze samenwerking heeft geresulteerd in de businessunit STONE PUBLIC.

Wouter Berends: “Ik heb mijn wijze levenslessen dan niet in militaire dienst opgedaan (de dienstplicht ligt al ver achter me), maar ik kom uit een ondernemersgezin waar elke dag werd ‘gestreden’ om het brood op tafel te krijgen. Ik heb geleerd dat door hard te werken met de juiste visie en toewijding mooie dingen gerealiseerd kunnen worden. Doe je dit ook op een authentieke manier, samen met anderen en heb je er ook nog eens plezier in, dan is het plaatje in mijn ogen compleet.”

STONE PUBLIC zal je volledig ontzorgen met tijdelijke inhuurvraagstukken op het gebied van:

  • Finance
  • HR
  • Legal
  • Ruimte

“Wij richten ons op interim (verander)opdrachten in de uitvoering, het beleid en het management. Dit doen wij op de STONE manier, waarbij wij samen met jou voor de beste oplossing gaan.

Persoonlijke aandacht en toegankelijkheid staan bij ons bovenaan als het gaat over samenwerking met onze opdrachtgevers en interim-professionals. Een goede kwalitatieve match hangt samen met inhoudelijke kennis én persoonlijke klik. Wij als ondernemers snappen dat deze combinatie uiterst belangrijk is en zullen ons netwerk dan ook volledig inzetten om de beste kandidaat voor de opdracht te vinden. Waarbij als het niet tijdig lukt, nee ook een antwoord is.”

Heb je op dit moment behoefte aan ondersteuning door een van onze interim-professionals op het gebied van Finance, HR, Legal of Ruimte? Remco en Wouter staan voor je klaar, met ondersteuning van ons recruitment team.

Samen | Toegankelijk | Ondernemend | Nuchter | Eigen

 

 

Terug naar het nieuws overzicht