Muziek verbindt en daarom heeft de nieuwe STONE challenge met muziek te maken!

Iedere collega heeft twee nummers door gegeven die hij / zij lekker vindt om te luisteren tijdens het werk of juist ter ontspanning. Alle nummers bij elkaar vormen samen een playlist op Spotify: STONE klinkt als muziek in je oren… De playlist is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor jou! Heb jij een nummer die niet mag ontbreken in onze Spotify lijst? Geef het nummer door aan één van onze collega’s en wie weet zingen alle STONE’rs jouw nummer mee in de auto 😀

Onderstaand de nummers die per STONE’r zijn doorgegeven + uitleg waarom er voor het nummer gekozen is:

Open hier de Spotify playlist.

Ron van Zeist (Business Manager Finance)

Elvis Presley – Suspicious Minds:
Mijn moeder is en blijft mijn grootste held en ze was enorm fan van Elvis. Ik zet vaak wat nummers van hem op en denk dan aan de dierbare herinneringen aan haar.

James Arthur – Can I be Him:
Luister graag naar James Arthur voor een stukje ontspanning, gave stem en mooie teksten. Het nummer Can I Be Him staat voor mij symbool voor mijn nieuw gevonden liefde.

Kevin Jumelet (Marketeer)

Wilbert Pigmans – De Toreador
Dit nummer draaien wij altijd in de kleedkamer na een overwinning. Elke keer als ik het nummer hoor krijg ik een lach op mijn gezicht en kan ik niet wachten tot het voetbalseizoen weer gaat beginnen, al is het alleen al voor dit nummer!

Gimme Gimme – Club Mix
Met mijn 25 jaar ben ik één van de jonkies bij STONE. Ik probeer de ‘oudjes’ dan ook graag wat mee te geven van de muziek die momenteel op feestjes wordt gedraaid. Daarom heb ik gekozen voor een mix van Gimme Gimme van Abba, om de overgang wat minder groot te maken ;).

Edwin Ibrisimovic (Partner)

Dino Merlin – Kad Si Rekla Da Me Volis
Muziek is toch het mooist als het dichtbij komt en ja aan een bepaald moment of periode in je leven doet herinneren. Daarom ben ik toch ook gek van Bosnische muziek, en dan met name Dino Merlin, een beetje de Marco Borsato van Bosnië. Daardoor verlang ik ernaar om weer in Bosnië of Koratië te zijn…

Claudia de Breij – Mag ik dan bij jou
Toen mijn zoon Julian nog in de buik zat of net geboren was (2013), toen was “Mag ik dan bij jou” van Claudia helemaal hot en dat was toch een beetje zijn nummer, daar heb ik ook wel een traantje van geluk om gelaten toen, weet ik nog…

Jolanda Slagmolen (Finance & Operations Support)

Juliette – Ocean of Light
Hier heb ik slechts één woord voor. Kippenvel.

Wet Wet Wet – Love is all around
Mooie muziek, leuk nummer. Hoor je veel te weinig op de Nederlandse radio.

Dene Damen (Business Manager Finance & HR)

Enrique Iglesias & Romeo Santos – Loco
Dit nummer doet mij denken aan Spanje! Ik ben er zolang niet meer geweest door het Corona gebeuren. Als ik dit nummer opzet word ik helemaal blij!

Calvin Harris & Rag n Bone man – Giant (with Rag n Bone Man)
Dit nummer doet mij denken aan NSY 2019, dit was echt een super optreden! Helaas kan het dit jaar niet doorgaan. Hopelijk volgend jaar weer wel!

Ellen Joppe-Bakelaar (Recruitment Consultant)

Haevn – The Sea
Heerlijk nummer om te luisteren en bij te relaxen, eigenlijk vind ik alle nummers mooi van ze.

Davina Michella – Beat me
Deze is juist top om op te sporten, het helpt mij altijd om net even extra mijn best te doen (hij staat regelmatig op repeat….).
En uiteraard de F1 link, ik kan niet wachten tot ze weer gaan beginnen

Lyanne van ’t Zelfde (Recruitment Consultant IT)

Dream Theater – Hollow Years
Dit nummer heeft de mooiste gitaarsilo allertijden, van John Petrucci. En dit nummer doet me denken aan mijn oom, hij is 5 jaar geleden overleden. Wij gingen vroeger samen naar concerten en festivals waar deze band kwam spelen. 💕🤟

Marco Borsato – Dochters
Tja, denk dat elke vader of moeder van dochters wel iets heeft met dit nummer, Marco fan of niet. 😉👩‍👧‍👧

Tanja Kok (Recruitment Consultant IT)

Wham / George Michael – Careless Whisper
is een van de artiesten waar ik mee ben opgegroeid en eigenlijk zijn al zijn nummers wel bijgebleven waarvan een van de favorieten ik nog steeds goed vind, Careless Whisper.

Kate Ryan – Ella Elle L”a-
Dit nummer was toen een hit in de zomer… lang geleden dus 🙂 Iedere keer als ik dit nummer hoor denk ik aan vakantie met zon ,zee en strand.

Wouter Beekman (Business Manager IT)

Killing in the name of” van Rage against the Machine.
Ik zag ze in hun eerste optreden in Nederland, in Paradiso in het voorprogramma van Suicidal Tendencies. Een brok energie en anti establishment, dit nummer brengt me terug naar het hoogtepunt van mijn studentenjaren.

God is a DJ van Faithless
Gewoon omdat dit thuishoort in iedere playlist. Een van de grootste bands aller tijden en ook hier, een brok energie! Een en al fantastische herinneringen aan de prachtige jaren negentig met grote feesten (toen kon dat nog) waar iedereen er samen één groot feest van maakte.

Marc Nuijten (Business Consultant Technology)

Simon and Garfunkel – Mrs. Robinson
Het is een nummer dat onbewust iedereen kent en dat toevallig een keer op een avond met onze vriendengroep voorbijkwam. Iedereen begon het mee te zingen die avond en hij is altijd blijven hangen dus deze keert nog steeds wekelijks op een avond met een pilsje erbij terug.

The Rolling Stones – Sympathy for the devil
Mijn ouders hebben elkaar leren kennen in de rij voor kaartjes van deze groep en is dus belangrijk onderdeel van mijn opvoeding geweest. Ik zou onterft worden als ik geen plaat van ‘the stones’ in deze lijst zou benoemen denk ik dus bij deze, topnummer!

Caroline Pietersen-Noordhoek (Marketing Manager)

Alicia Keys – Underdog
Staat voor mij symbool voor deze coronatijd en heeft een positieve boodschap.

Red Hot Chili Pepers – Californication
Dit lied kan ik altijd aanzetten. Past bij elke mood.

Richard van ’t Schip (Business Manager IT)

La Bouche – Be my lover
Dit is een nummer wat mij gelijk terugbrengt in 1995. Het jaar dat ik voor 2 oude Griekse mannetjes auto’s verhuurde op Kreta. Een zware tijd…. 😉 6 maanden afzien 😀

Pearl Jam – Last Kiss
De fantastisch herkenbare stem van Eddy Vedder gecombineerd met een gevoelig liedje. Past wel bij mij als gevoelsmens.

Miranda van der Panne (Finance Director)

November Rain – Guns & Roses
Klassieker, wat mij betreft het beste nummer aller tijden; sterke tekst dat me in slechtere tijden eraan herinnert dat er altijd weer betere tijden komen.

Friday I’m in Love – The Cure
Eind 80’s/begin 90’s was ik groot fan van deze band en ik luister er nog steeds af en toe graag naar. Ik vind Brits engels zoveel mooier klinken dan amerikaans. Ik heb een toegankelijk, dansbaar nummer gekozen voor de playlist.

Dennis Klijn (Business Consultant Technology)

Africa – Toto:
In de tijd van de LP werd deze bij mij thuis met enige regelmaat afgespeeld en eigenlijk ben ik sindsdien nooit meer gestopt met het draaien van dit heerlijke nummer.

Journey – Don’t stop believing:
Tijdens mijn rondreis langs de westkust van Amerika dit nummer grijs gedraaid. In elke pianobar in Las Vegas werd deze uit volle borst meegezongen

Bernarda Ballak (Recruitment Consultant HR)

The Birds – Turn!Turn!Turn
Vandaag werd ik gevraagd door onze Marketing afdeling of ik mijn  favoriete liedje voor onze STONE-playlist wilde delen. Ik moest direct aan 1 nummer  denken. Een prachtig tijdloos liedje- Turn! Turn! Turn! Geschreven door Pete Seeger en gespeeld door the Byrds!

Er zijn twee redenen waarom ik voor dit nummer heb gekozen. Ten eerste omdat het een prachtige melodielijn en een religieuze tekst heeft, die nu weer een extra betekenis in deze bijzondere tijd heeft!

Ten tweede omdat ik Roger McGuinn, lead zanger en oprichter van the Byrds persoonlijk ken. Ik heb hem  4 keer  ontmoet. Een ontmoeting met hem zit  diep in mijn geheugen. Na een concert  in Rotterdam werd ik gevraagd door Roger en zijn vrouw Camilla om samen nog wat te drinken. Wij hebben toen tot diep in de nacht  in hun Hilton suite gepraat over van alles. Het leven, de Hippie tijd, zijn leven als bekende muzikant en vele spirituele onderwerpen. Zijn vriendschappen met  talloze beroemde muzikanten zoals Jim Morrison van the Doors en Bob Dylan kwamen ook ter sprake. Een avond om absoluut nooit te vergeten

Rolling Stones – Rock and a hard place
Omdat het lekker pittig is 🙂

Marc Willemse (Marketeer)

French Montana & Swae lee – Unforgettable
Heerlijk nummer waar ik altijd naar kan luisteren. Heeft in 2017 op repeat gestaan.

Eminem – Lose yourself
Een nummer waar ik enorm veel energie uithaal en gemotiveerd van word.

Peter Caljé (Algemeen Directeur)

Highway Star – Deep Purple
Bijna zo goed als Bach.

Steppin Out – Joe Jackson
Het moment vlak voordat je vrijdag de kroeg in gaat.

Richella Hofland (Recruitment Stagiair)

Pink floyd – Money:
In de kelder van mijn opa vond ik op mijn 12e een platenspeler en een doos platen van Pink Floyd. Sinds dien ben ik groot fan en heb ik mijn eigen platenspeler gekocht. Het nummer Money doet me aan hem denken, want het is zijn favoriete nummer.

Lauren Daigle – You say:
Dit nummer raakt me omdat het beschrijft dat je er nooit alleen voor staat. De zangeres vertelde dat toen ze verward was ze in haar geloof haar kracht kan vinden. Ik ben ook op zoek naar die kracht.

 

 

 

 

Terug naar het nieuws overzicht