Met trots brengen wij het nieuws naar buiten dat STONE sponsor is geworden van de topsportsters Amy (14) en Gwen (15) van Poelgeest. De dochters van onze collega Remco (werkzaam bij STONE Public) beoefenen allebei de sport (Brazilian) Jiu-Jitsu en vertegenwoordigen daarbij Nederland over vrijwel de gehele wereld.

Indrukwekkende palmares
De zussen Van Poelgeest behoren er jarenlang tot de top van Nederland en dit is ook terug te zien aan hun, nu al, indrukwekkende palmares. Zo werd Amy in zowel 2018 als 2020 Nederlands kampioen en won ze in de tussentijd meerdere medailles op internationale toernooien. De afgelopen twee jaar eindigde zij tevens op het podium bij de Worldcup. Zus Gwen werd in de afgelopen vijf jaar maar liefst vier keer (!) Nederlands kampioen en ook zij behaalde in de afgelopen jaren meerdere medailles op toernooien over de gehele wereld. Gwen won tevens al eens de Europacup (2018) en de Worldcup (2017).

Talentontwikkeling stimuleren
Door middel van de sponsordeal willen wij als STONE ons ‘steentje’ bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de beide dames. Het budget vanuit de sponsordeal is dan ook gebruikt voor deelname aan (internationale) toernooien, (buitenlandse) trainingsstages, trainingsspullen en TeamNL kleding. Als klap op de vuurpijl konden de beide zussen deelnemen aan een WK kwalificatie toernooi in Hamburg en dit was niet voor niets: zowel Amy als Gwen behaalde twee keer goud op de onderdelen Fighting en (Brazilian) Jiu-Jitsu. Ga zo door, meiden!

Namens alle collega’s van STONE wensen wij Amy en Gwen veel succes met het verdere verloop van hun carrière, we houden jullie in de gaten!

PS: Collega Kevin Jumelet wilde weleens weten hoe het voelde om door een arm klem af te moeten tikken… Dat liet Gwen zich niet twee keer zeggen… 😉

Terug naar het nieuws overzicht