Het mooie van de toekomst van STONE is dat wij ons niet alleen richten op wat wij nu doen, maar ook naar toekomst kijken. We ontwikkelen ons steeds meer als een kennisorganisatie en bemiddelen professionals op verschillende niveaus. Dit kunnen ZZP’ers zijn, maar ook professionals die bij ons in (vaste) dienst zijn.

Voor deze laatste doelgroep hebben we na maandenlang brainstormen nu eindelijk de juist naam gevonden.

Als interim professional bij STONE noemen we je geen interim professional of consultant, maar STOWN’er. En ja, daar staat inderdaad een ‘W’ in. Laten we allereerst dan ook even kort stil staan bij de betekenis en het ontstaan van de naam STOWN’er:

Het woord is een samensmelting van STONE en OWNER. Dit laatste om aan te duiden dat het om onze eigen mensen gaat die bovendien ‘ownership’ hebben en meebrengen: ‘ownership’ over hun carrière en ontwikkeling, maar ook tijdens hun opdrachten en projecten. De naam is overigens mede bedacht door een contactpersoon bij een trouwe opdrachtgever van STONE en ook dat tekent hoe we zijn: net even anders.

Als STOWN’er combineer je de zekerheid van een vast dienstverband met het werken op projectbasis bij diverse mooie opdrachtgevers. Je bent al een aantal jaren onderweg in je carrière en benieuwd geworden naar hoe het in de keuken bij andere organisaties is. Je wilt jezelf ontwikkelen, maar tegelijkertijd ook vanuit je kennis, ervaring en persoonlijkheid toegevoegde waarde leveren binnen organisaties. Misschien wel het allerleukste van STOWN’er zijn is dat je écht onderdeel bent van de STONE-familie!

Op de foto wordt de bedenker van de naam STOWN’er, Henk van Erkel, bedankt door Luuk en Edwin bij het zonovergoten Boskalis!

Ook STOWN’er worden?

Terug naar het nieuws overzicht