Begin september werkte het gloednieuwe Consultancy team van STONE (bestaande uit Remco Poortvliet, Johan Haije, Paul Tomlow en Gianfranco Franceschi) een weekend lang op de SS Rotterdam aan de onderlinge band, werd er een identiteit/visie ontwikkeld en werden er doelen gesteld. Al deze ingrediënten kwamen uiteindelijk samen in het ‘Manifesto’.

Het Agile Manifesto, uiteraard met een flinke knipoog naar STONE, werd vervolgens door vertaald naar een ‘menukaart’: een document met daarin diverse gerechten (mogelijkheden/opties) die onze Agilisten kunnen serveren aan potentiële opdrachtgevers.

Na uren van voorbereiding mochten onze Agile chef-koks afgelopen week eindelijk hun kookkunsten tonen aan het grote publiek. Op het menu stond een drie gangen diner met daarin een dusdanig divers aanbod aan Agile gerechten, dat er eigenlijk voor een ieder wel iets naar zijn/haar smaak tussen zit. Voor bijvoorbeeld de mensen met een kleine Agile trek, presenteerde collega Ashwin Manna op dinsdag de voorgerechten (zie onderkant bericht voor de menukaart):

Onze keuken ontving dusdanig veel positieve reacties op de voorgerechten, dat de chef-koks op woensdag direct de hoofdgerechten serveerden. Na uren van uitsloven presenteerde de heren wederom enkele heerlijke Agile gerechten aan de aanwezige gasten die zichtbaar genoten van hun maaltijd. Vanaf dat moment kregen onze chef-koks het steeds drukker en drukker .

Gelukkig wisten enkele gasten nog een plekje vrij te houden voor de laatste gang van het diner, want last but not least serveerde onze Italiaanse patissier Gianfranco enkele dessert specialiteiten van het huis. Panna cotta? Tiramisu? Neem gerust een kijkje op de kaart onder dit bericht en maak je keuze! Eet smakelijk!

Staat jouw gewenste gerecht niet op de menukaart? Neem dan contact op met één van onze chef-koks, wie weet kunnen ze speciaal voor jou wel een gerecht op maat maken.. 😉

 

Menukaart Agile STONE

 

Terug naar het nieuws overzicht