In februari meldden wij dat STONE en I am Luigi als partners enkele bijzondere projecten met elkaar gaan doen. Lees hier het bericht terug. Wij zijn dan ook verheugd om onderstaande speciale maatpakken actie met jullie te kunnen delen:

 

 

STONE heeft forse groei ambities. We zijn op zoek naar nieuwe collega’s. Dat betreft vooral Sales functies in Rotterdam en ook voor de nieuw te openen vestiging in Eindhoven Tech-hart, vanwaar we ons ook op Technology (Techniek) gaan richten. Daarnaast zijn we op zoek naar collega’s die bij ons in dienst gaan treden als STOWN’er, interim collega’s in Finance en IT die wij gaan inzetten bij onze opdrachtgevers.

We hebben hiervoor onlangs een wervingscampagne gevoerd met als thema ‘verhuis je met ons mee’. Bij die groei ambities en het feit dat we alleen maar met de allerbesten (en leuksten!) willen samenwerken, kan extra hulp van ons netwerk geen kwaad. En om die hulp te stimuleren stellen we nu iets heel bijzonders in het vooruitzicht. STONE en I am Luigi stellen samen een maatpak in het vooruitzicht als je iemand weet te tippen die voor 1 juni bij STONE zijn arbeidsovereenkomst tekent.

Om er zeker van te zijn dat alles goed verloopt heeft onze Edwin samen met ‘I am Luigi’ oprichter/eigenaar Bart Jan Smittenaar deze week de vuurdoop gehad. In de speciaal ingerichte I am Luigi living in ons nieuwe STONE HOME is er tot in de puntjes gemeten en zijn de keuzes gemaakt. “Een zeer persoonlijke en bijzondere ervaring, ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat”, aldus Edwin.
Half mei zullen we uiteraard het resultaat gaan tonen. Ook interesse in zo’n speciale ervaring als je in onderstaand filmpje kan zien? Je weet wat je te doen staat….😉.

We horen graag van je!

Werken in Eindhoven? Neem contact op met Jeroen Gielens 06-46096448
Werken in Rotterdam? Neem contact op met Peter Caljé 06-12962926 of Edwin Ibrisimovic 06-41463549
Werken als STOWN’er? Neem contact op met Luuk van Sluisveld 06-51647209

Biografie I am Luigi:
Maatpakken designer I am Luigi kleedt de spelers en staf van eredivisionist Excelsior Rotterdam. I am Luigi heeft een oorsprong in Den Haag en opent binnenkort een nieuwe vestiging in Voorburg. I am Luigi maakt tot in detail uitgewerkte, hoogwaardige maatkleding, voor hem maar ook voor haar (onder het label I am Donna). “Wij hebben ervoor gekozen om uitsluitend met de beste weefhuizen te werken, zoals bijvoorbeeld; Scabal, Delfino, Ermenegildo Zegna, Loro Piana, Vitale Barberis, Cotonifiicio Albini en Thomas Mason.

De klanten van I am Luigi stellen, met advies van onze tailors, de artikelen samen. Denk aan de stofkeuze, de voering, knopen, binnenwerk (full canvas) en het ontwerp van het artikel. Zo werken we veelal op locatie, we zijn tenslotte allemaal druk. Dit kan tussen de bedrijven door op kantoor of liever in uw eigen omgeving, bijvoorbeeld thuis aan de eettafel. Kantoortijden kennen we dan ook niet. Eenmalig meten, de snijpatronen blijven bewaard in de ateliers. Kortom, we bieden graag gemak.”

Naast het kleden van particulieren heeft I am Luigi ook een mooi corporate programma. U en uw medewerkers zijn tenslotte het visitekaartje van het bedrijf. Voor meer informatie, zie www.iamluigi.nl.

Terug naar het nieuws overzicht