Per 1 juni 2014 is Peter Caljé de nieuwe Algemeen Directeur van Stone Business Associates te Capelle a/d IJssel. De huidige partners hebben de afgelopen 2 jaar de basis gelegd voor de organisatie. Caljé heeft de opdracht om samen met hen de organisatie verder uit te bouwen tot een Specialist in bedrijfsvoering op het gebied van interim management met een omzet van € 20 miljoen. Caljé neemt samen met zijn compagnon Alfons Pietersen een belang in Stone Business Associates.
2014-feb-erasmus-pc“Op korte termijn zullen wij Stone uitbreiden met nieuwe Associates en aankomend partners. Een aantal gesprekken bevindt zich inmiddels in de afrondende fase”, zo betoogt Caljé. “De partners van Stone Business Associates zijn mede-eigenaar en ondernemer. Samen werken wij aan een mooi bedrijf en tevreden klanten. Dat geeft een extra dimensie aan de manier waarop wij persoonlijk in relaties en kennis investeren. Aan de mate waarin wij ons verantwoordelijk voelen voor een opdracht. Aan ons streven om de verwachtingen te overtreffen en iedere opdracht met succes uit te voeren.”

Peter Caljé (47) heeft bedrijfskunde gestudeerd in Rotterdam en de afgelopen 20 jaar carriëre gemaakt in de arbeidsbemiddeling. Bij YER was hij verantwoordelijk voor het opzetten en uitbouwen van YER Interim Solutions, de laatste jaren als Directeur Recruitment en Interim Solutions. Caljé is ook lid van de Raad van Advies van Q-Logic en Voorzitter bij EGN Nederland. Tevens is hij politiek actief als fractievoorzitter van de D66 in Vlaardingen.

Terug naar het nieuws overzicht