STONE Technology opent een vestiging in Best!

Het is al langer bekend dat wij de ambitie hebben om een vestiging in Brabant te openen. Maar vandaag kunnen wij dan eindelijk mededelen dat wij per oktober 2019 ook daadwerkelijk in Brabant te vinden zijn.
Luuk van Sluisveld heeft hier de afgelopen 6 maanden naar toe geleefd. Niet alleen omdat zijn reistijd een stuk minder wordt… 😉 Maar ook omdat de Technology tak zich in Eindhoven verder kan ontwikkelen. Met de aanstelling van Dennis Klijn & Lester Spaan (Business Consultant Technology) heeft de Technology tak zijn eerste boost al gehad en is het tijd voor de volgende fase: Technology 2.0.

Oost West, STONE Best

Dat we naar Brabant zouden gaan was al een tijdje duidelijk maar nu staat ook het krabbeltje op papier. Op 25-07-2019 hebben Alfons Pietersen en Luuk van Sluisveld hun handtekening onder de huurovereenkomst gezet en het avontuur kan nu echt van start gaan. Het nieuwe kantoor is gevestigd in Best wat overigens de thuisbasis wordt voor Luuk, Dennis & Lester! Deze 3 mannen gaan de nieuwe transitie voor STONE op de kaart zetten. Technology here we come!

#Verhuisjijmee

Jij kan ook onderdeel zijn van dit succesverhaal!, Luuk is opzoek naar nieuwe collega’s voor in Best! Durf jij de uitdaging met bovenstaande heren aan te gaan en maak jij deel uit van het team dat de Technology tak van STONE op de kaart gaat zetten? Dan zijn wij opzoek naar jou! Interesse? Neem contact op met Luuk (06-516 472 09) en wellicht kunnen wij jou binnenkort een STONE’r noemen!

 

 

Terug naar het nieuws overzicht