Is het alweer bijna een jaar geleden? Het is inderdaad alweer bijna een jaar geleden. Het was een net iets te hete junidag, klam, drukkend en boven de skyline van Rotterdam ontwikkelde zich overduidelijk een onweer van enige afmetingen.

Juni 2018-Björn KuipersEen goede plensbui zou overigens meer dan welkom zijn, de natuur snakte er aan het begin van de zomer van 2017 naar. Iedere druppel zou sissend ter aarde vallen en direct worden opgenomen in het droge zand of niet eens de tijd krijgen om de spleten van de warme stenen te sijpelen. Zo’n zomer, zo’n dag. Onze gasten voor “a Taste of Success” waren meer dan op tijd, het was geanimeerd buiten. Ik moest nog even in de brandende zon een paar videoshoots doen (mijn haar was zoals gewoonlijk niet te temmen en ik zag er uit als onze moodimprover Bo) en kon het uitbrekende zweet maar nauwelijks bedwingen. Uiteindelijk bleek de kabel van de geluidsinstallatie naar de computer net iets tekort en kon ik op het laatste moment nog even als een uit het leven gegrepen Bob de Bouwer naspelen in de realisatie van beeld en geluid.

Verkoelend en overtuigend onweer

_MG_1968Onze gast was Björn Kuipers, scheidsrechter van naam en faam in het nationale en internationale voetbal. En ook, ondernemer van één van de betere draaiende Jumbo-vestigingen in het land al vermoed ik dat achter deze grote man een hele sterke vrouw staat. Hij legde een heerlijk verhaal op de mat over spelsituaties, feit en perceptie, over training, over samenwerking, over twijfel en toch beslissen, over ego’s, over talent, over passie en over succes. De zaal kreeg meer dan waarom ze gevraagd hadden en terwijl onze spreker afrondde met een wijze les: “Nothing is as strong as teamspirit” barste er een verkoelend en overtuigend onweer boven ons hoofd los. Het was zelfs iets te veel van het goede hoewel de hongerigen onder de gasten zich niet lieten tegenhouden bij het naar buiten snellen voor een heerlijke patat van Bram Ladage die zich voor onze entree had opgesteld. Soms is het leven zo verrassend verwarmend, verkoelend, verhelderend en voedzaam in nog geen twee uur tijd._MG_2124

Nieuwe inzichten & nieuw talent

En dus is het inderdaad al weer 1 jaar geleden. Een jaar waarin ons team is gegroeid in meerdere opzichten. Met nieuwe gezichten en inzichten. Met nieuwe energie. Met nieuw talent dat ons STONE-DNA verrijkt en herijkt. Achteraf lijkt het allemaal wat makkelijker maar allemachtig wat hebben wij een bergen verzet, lol gemaakt, gestreden en gesleurd op onze weg voorwaarts. Wat een avontuur, zelfs na vijf jaar lijkt alles nog nieuw en fris en fruitig terwijl onmiskenbaar wij steeds beter worden in de routine en de basis van onze samenwerking. En dus staan wij aanstaande donderdag weer in Rotterdam op ons eigen event “a Taste of Succes”. Weer een flink stuk verder in onze ambitie, met elkaar, voor elkaar, door elkaar. Nothing is as strong as teamspirit!

Peter Caljé
Peter Caljé – Algemeen Directeur
Terug naar het nieuws overzicht