Bart Jan Smittenaar, Edwin Ibrisimovic, Caroline Pietersen en Sydney Ruperti proosten op de samenwerking

STONE en I am Luigi (tailors) leerden elkaar kennen in de Business Club van Excelsior. Er was direct sprake van een wederzijdse klik, en daarmee ook de belofte dat er vroeg of laat een moment voor samenwerking zou ontstaan. Hoewel er in 2018 meer dan genoeg inspiratie was over en weer, duurde het tot vandaag om tot een partnership te komen. De plannen werden afgelopen maand verder geconcretiseerd en inmiddels is de samenwerking een feit. STONE en I am Luigi gaan als partners enkele bijzondere projecten met elkaar doen.

Even voorstellen:
Maatpakken designer I am Luigi kleedt de spelers en staf van eredivisionist Excelsior Rotterdam. I am Luigi heeft een oorsprong in Den Haag en opent binnenkort een nieuwe vestiging in Voorburg. I am Luigi maakt tot in detail uitgewerkte, hoogwaardige maatkleding, voor hem maar ook voor haar (onder het label I am Donna). “Wij hebben ervoor gekozen om uitsluitend met de beste weefhuizen te werken, zoals bijvoorbeeld; Scabal, Delfino, Ermenegildo Zegna, Loro Piana, Vitale Barberis, Cotonifiicio Albini en Thomas Mason.

De klanten van I am Luigi stellen, met advies van onze tailors, de artikelen samen. Denk aan de stofkeuze, de voering, knopen, binnenwerk (full canvas) en het ontwerp van het artikel. Zo werken we veelal op locatie, we zijn tenslotte allemaal druk. Dit kan tussen de bedrijven door op kantoor of liever in uw eigen omgeving, bijvoorbeeld thuis aan de eettafel. Kantoortijden kennen we dan ook niet. Eenmalig meten, de snijpatronen blijven bewaard in de ateliers. Kortom, we bieden graag gemak.”

Naast het kleden van particulieren heeft I am Luigi ook een mooi corporate programma. U en uw medewerkers zijn tenslotte het visitekaartje van het bedrijf. Voor meer informatie, zie www.iamluigi.nl.

Wat gaan we precies samen doen? 
We starten de samenwerking met twee acties:

  1. STONE heeft forse groei ambities. We zijn op zoek naar versterking van onze interne organisatie. Dat betreft vooral Sales functies in Rotterdam en ook voor de nieuw te openen vestiging in Eindhoven. Daarnaast zijn we op zoek naar collega’s die bij ons in dienst gaan treden als STONE explainer, onze nieuwe detacheringstak. We zijn hiervoor onlangs een wervingscampagne gestart met als thema ‘verhuis je met ons mee’. Bij die groei ambities en het feit dat we alleen maar met de allerbesten (en leuksten!) willen samenwerken, kan een beetje hulp geen kwaad. STONE en I am Luigi stellen samen een maatpak in het vooruitzicht als je iemand weet te tippen die bij STONE in dienst treedt. Later meer over de exacte spelregels.
  2. Er wordt momenteel dagelijks onwaarschijnlijk hard gewerkt aan het nieuwe STONE pand. De definitieve verhuizing met de collega’s naar het kantoor zal naar verwachting medio maart plaatsvinden. Op donderdag 21 maart vindt ons, inmiddels traditionele, event voor interim professionals ‘STONE @ Home’ plaats in combinatie met de opening van ons nieuwe huis. Ter ere van deze bijzondere gebeurtenis hebben we samen met I am Luigi een mooie openingsactie in petto. Nieuwsgierig? Houd dus onze website en de social media kanalen in de gaten.

Na deze twee acties zullen we evalueren en bekijken wat we verder voor elkaar kunnen betekenen.We vinden het ontzettend leuk en spannend dat we dit met elkaar gaan doen en kijken uit naar een hele mooie en succesvolle samenwerking.

Terug naar het nieuws overzicht