Afgelopen zaterdag 30 juni was de seizoensopening van Excelsior Rotterdam. Deze begon met de 1e training van de nieuwe selectie, onder aanvoering van de nieuwe hoofdtrainer Adrie Poldervaart. Aansluitend waren er allerlei activiteiten voor jong en oud in en rondom het stadion.

Ook voor STONE stond er een spannend moment op de planning. De onthulling van de STONE boarding in het Van Dongen en De Roo stadion. Een bijzonder moment! Niet voor niets waren er meer dan twintig STONE mannen, vrouwen en kinderen verzameld op deze zonovergoten zaterdag, op het bloedhete kunstgras in Kralingen.

STONE Boarding
STONE collega’s geflankeerd door Luigi Bruins en Jurgen Mattheij van Excelsior Rotterdam

nieuwe uit-tenue Excelsior RotteramDoor het uitstekende resultaat van Excelsior in het afgelopen voetbalseizoen heeft STONE er voor gekozen om met ingang van het komende seizoen zich nog meer te verbinden met Excelsior. Dit komt tot uiting in de nieuwe 32-meter lange vaste boarding voor de Rob Albers tribune. We zijn bij STONE heel blij met het eindresultaat; een zeer opvallende en herkenbare blauw met witte eye-catcher, met een echte STONE signatuur.

Tijdens deze middag presenteerde Excelsior niet alleen haar nieuwe trainer en aanwinsten, maar ook het nieuwe thuis- en uit-tenue. En zoals STONE collega Edwin Ibrisimovic over het uitshirt zei: “Kanariegeel. Je vindt het spuuglelijk of bloedmooi. Ik hoor bij de laatste categorie”. Hopelijk denkt zijn 4-jarige zoon Julian daar ook zo over want hij werd verrast met het nieuwe tenue met alle handtekeningen van de spelers.

Kijk hier naar het 1e interview dat Adrie Poldervaart aan RTV Rijnmond geeft.

Op zaterdag 11 augustus gaat het dan echt beginnen. Excelsior opent dan thuis tegen het gepromoveerde Fortuna Sittard. Voor deze wedstrijd heeft Excelsior vanwege de uitgebreide samenwerking met STONE 100 tickets beschikbaar gesteld. STONE zou STONE niet zijn als we er niet iets bijzonders van zouden maken. Wij huren de Excelsior spelersbus en gaan er een voetbalfeestje van maken door met 100 man met elkaar naar het Van Donge & De Roo stadion af te reizen.

De week erop ook een speciaal affiche: zondag 19 augustus gaat Excelsior op bezoek bij grote broer Feyenoord debuteren in het gele shirt.

Terug naar het nieuws overzicht