We hebben als STONE een bijzonder bewogen jaar achter de rug. Onze ambities waren torenhoog en in het eerste kwartaal waren wij goed op weg om die volgens plan te realiseren. Niets hield ons tegen. En toen moesten wij toch, net al de rest van Nederland, pas op de plaats maken. Bij gebrek aan duidelijkheid en alternatieven hebben wij toentertijd besloten de gehele situatie als een kans te zien en daar ook naar te handelen. Op zijn Rotterdams: “Sterker door Strijd”. En gestreden hebben we. Alles moest beter, het team groter, de proposities duidelijker, de processen sneller, marketing completer, sales intensiever, relaties bindender. En alles bij elkaar ook solidairder, leuker en inspirerender. We hebben alles uit de kast gehaald. Voelen dat je wint doet overwinnen.

Technology
Luuk van Sluisveld

Verdere interne professionalisering
Uiteindelijk hebben wij ons ook gerealiseerd dat wij dit avontuur de komende jaren beter moeten managen. Het mag best wel een paar slagen professioneler als wij iedere twee jaar willen blijven verdubbelen. Het doel over vijf jaar is immers een organisatie met 500 lopende projecten, deels consultancy, deels ZZP, deels eigen professionals/detachering. Een organisatie die groot genoeg is om het verschil te maken in de markt, maar ook klein genoeg is om elkaar nog echt te kennen en op inhoud en relatie de verwachtingen te overtreffen. Een organisatie die waarde toevoegt aan alle stakeholders; kandidaten, opdrachtgevers, leveranciers, netwerk, de samenleving en niet in de laatste plaats onze eigen collega’s, de STONERS. Een echt familiebedrijf dat kansen biedt!

Aanstelling Luuk van Sluisveld als Operationeel Directeur 
Professioneler dus. Regeren is vooruitzien en bij deze ambitie hoort dan ook een sterke en vitale directie die de tijdsgeest goed aanvoelt. Luuk van Sluisveld heeft twee jaar geleden een stormachtige carrière bij Manpower als Operations Director ingeruild voor het ondernemerschap bij STONE. Alles losgelaten en in zekere zin opnieuw begonnen, aan de bodem. Nu twee jaar verder is hij direct verantwoordelijk voor twee Business Lines (Technology en Public) en bemoeit hij zich, gevraagd en ongevraagd, organisatiebreed met alles wat op operations en commercie lijkt. Samen met Edwin Ibrisimovic zal Luuk de komende jaren als directielid van STONE de kar trekken om de organisatie commercieel en operationeel te laten excelleren. Miranda van de Panne zal als Financieel Directeur de koers, en ook onze digitale/data-driven ambities, bewaken. Daarnaast biedt onze jeugdopleiding nog meer kansen. Carl Stolk zal vanaf januari vanuit commerciële verantwoordelijkheid mede sturing geven aan het succes van STONE Technology in Eindhoven en daarmee ook Luuk de ruimte geven om zijn vleugels volledig uit te slaan.

Kleine stappen voor betrokkenen maar grote stappen voor STONE. Wij zijn dit jaar sterker geworden. Niet alleen door strijd maar ook door het ontwikkelen van al het talent dat wij in huis hebben. Dat doen wij met zijn allen in onze organisatie en dat is iets om trots op te zijn!

Terug naar het nieuws overzicht