Op donderdag 18 januari, op de mooiste lunch locatie van Rotterdam: de Sociëteit de Maas, zal Wieger Droogh, CEO van Suez Nederland, spreken. Het realiseren van circulaire ambities in Nederland is ook in 2018 nog steeds een enorme en tegelijkertijd inspirerende opgave. Hoe doe je dat als organisatie in een bepaald nog niet circulaire economie en samenleving? Waar staat Nederland, en Rotterdam, in deze opgave? En hoe maak je daar het verschil in?

Wieger Droogh spreekt op uitnodiging van Peter Caljé die naast directeur van STONE ook de voorzitter is van “de Maatschappij” in Rotterdam die iedere maand deze lunchbijeenkomsten organiseert.

“Naast mijn ondernemerschap als DGA bij STONE ben ik ook voorzitter van “de Maatschappij”. De Maatschappij bestaat al sinds 1777 en brengt lokale Organisaties/Professionals, Onderwijs/Studenten en Overheid samen rond belangrijke thema’s zoals het verbinden van generaties, technologische vernieuwing, duurzaamheid en het belonen van initiatief en ondernemerschap.”

Sociëteit de MaasDe lunchbijeenkomsten zijn kort en krachtig, goed bezocht en toegankelijk voor iedereen die Rotterdam en de Rotterdamse samenleving een warm hart toe draagt. Als u als gast van STONE aanwezig wil zijn laat u dat dan even weten aan p.calje@stone-ba.nl.

In precies 2 uur ben u uit en thuis, heeft u gegeten en ben u iets wijzer. Laat u verrassen. Volgende week donderdag is een uitgelezen gelegenheid.

Lunchbijeenkomst de Maatschappij
Donderdag 18 januari, 12.00 – 14.00 (inclusief lunch)
Sociëteit de Maas, Veerdam 1, 3016DD Rotterdam

Terug naar het nieuws overzicht