HR Netwerk Event | regio Rotterdam
HR netwerk event
Samen met Monique van der Wilde en Jeckx organiseren wij op 10 oktober 2019 een Rotterdamse HR netwerk bijeenkomst. Verschillende HR thema’s worden door Jeckx tijdens de workshops besproken. Denk hierbij aan de thema’s: van HRM (Human Resource Management) naar HBM (Human Being Management), duurzaamheid en de 17 goals van The United Nations.

STONE, in het bijzonder Bernarda, krijgt veel vraag uit haar HR netwerk naar een bijeenkomst waar HR specialisten hun kennis en expertise kunnen verspreiden en kennis kunnen maken met nieuwe thema’s. Bernarda is de spil in het bundelen van de krachten. Samen is niet voor niks een van de waardes van STONE.

Monique miste in Rotterdam een HR netwerk organisatie. Uit deze ontbrekende factor heeft zij haar drive gevonden om zelf een HR netwerk organisatie in Rotterdam op te richten. Zij zorgt ervoor dat tijdens de terugkomende bijeenkomsten interessante sprekers jou meer vertellen over HR thema’s.

Jeckx is een ervaren speler als het gaat om het geven van workshops. Zij hebben kennis en expertise op het gebied van Sustainable Wellbeing en zetten zich in voor het bevorderen van het inzicht en het toepassen van nieuwe kennis met een integraal praktisch programma om organisaties en mensen te helpen hun volledig potentieel te ontwikkelen.

Praktische informatie

Datum: 10 oktober 2019
Locatie: STONE, Rivium Boulevard 46, 2909 LK Capelle
Aanvang: 15:30 uur
Einde: 18:30 uur

Heb jij ook interesse om aan te sluiten bij de HR netwerk bijeenkomst op 10 oktober? Meld je dan hier aan.

Kosten

Deze dag staat volledig in het teken van Duurzaamheid en daarom vinden wij dat een kleine bijdrage van €35 voor een goed doel niet kan ontbreken. Het goede doel: “Big Brothers Big Sisters”.

Big Brothers Big Sisters

Zij zetten zich in voor kwetsbare kinderen van 5 tot 18 jaar in Rotterdam. Dit doen zij samen met 130 vrijwilligers. Rotterdamse kinderen die onder moeilijke omstandigheden opgroeien, helpen zij hun talenten en kwaliteiten te benutten.

Je krijgt van Monique van der Wilde een factuur toegestuurd. Zij zorgt ervoor dat het bij Big Brothers Big Sisters goed terecht komt.

Tot 10 oktober en bedankt dat je samen met ons het goede doel wilt steunen!

 

Terug naar het nieuws overzicht