Wat een succes was onze Grand Opening in combinatie met het STONE@HOME event op donderdag 21 maart j.l. Om na 4 dagen in ons nieuwe House of STONE al meer dan 100 interim professionals te ontvangen is iets waar we ontzettend trots op zijn.

Een van de hoogtepunten van de avond was natuurlijk het moment dat Wouter Beekman namens de hele STONE crew het cadeau aan Peter, Alfons en Edwin aanbood. Illustrator Stef Ringoot heeft in opdracht een cartoon ontworpen, die onze printpartner IVA Rotterdam vervolgens kosteloos heeft afgedrukt.

 

De Reis van STONE

Gedurende de bijeenkomst ging de nieuwe STONE film De Reis van STONE in première. De opening van ons nieuwe huis deed ons terug denken aan de afgelopen 7,5 jaar. Waar is STONE begonnen, hoe zijn de hoofdpersonen bij elkaar gekomen en wat ligt er nog in het verschiet? Kijk het hier nog eens in alle rust terug:


Italiaanse Maatpakken

Tijdens dit event konden de genodigden ook kennismaken met kledingpartner I am Luigi (kledingsponsor van Excelsior Rotterdam). I am Luigi maakt maatkleding die zich kenmerkt door luxe, hoogwaardige kwaliteit en unieke afwerkingen in details en ontwerp.

Voor relaties van STONE hebben we t/m 30 april nog een leuke actie i.s.m. I am Luigi:

Openingsactie:

Bij aanschaf van een maatpak krijg je een overhemd op maat cadeau o.v.v. STONE@HOME

Met een ruime keuze uit gerechten uit de Italiaanse keuken, waaronder verse pizza’s uit de houtoven was er voor elk wat wils te eten en kon er door de aanwezigen ontspannen genetwerkt worden.

Ben jij ook aanwezig bij de volgende editie van STONE@HOME?!

Een impressie van het event:
Grand Opening

 

Terug naar het nieuws overzicht